Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zpátky do Iráku...


ikona
Cival
50 centchristinna ricciirákjessica bielsamuel l. jackson
 

„Pořád jsme ještě v poušti“, řekne Jake Gyllenhaal, když se máme loučit s Marińákem. Ano, taky jsme si všimli. Když Irák hostí americkou omladinu (a nejen ji), filmaře zaujaté libovolným válečným zvěrstvem to musí logicky táhnout do Zálivu. Vyplatí se u toho číst paměti Anthonyho Swofforda, jenže ty zfilmoval už Sam Mendes, proto nový snímek Home of the Brave pojede podle scénáře Marka Friedmana jako další variace na „už jsem doma... co bude dál, když mi kape na maják.“

Kdo má nakoukáno tuší, že s dědictvím Stoneova Narozen 4. července, Lovců jelenů i Mariňáka se Friedmanovi nebude snadno psát, dvojnásob když „domov statečných“ (aneb patos už v názvu... jak daleko dojdeme ve filmu) režíruje Irwin Winkler. Kvůli tomuhle pánovi a recenzi na jeho muzikál De-Lovely jsem prosadil do časopisu DVDMAG slovo „uchcanost“, jež stejně tak pasuje k melodrámu Na první pohled a malinko i k Síti Sandry Bullock. U Home of the Brave, které Winkler sám spoluprodukuje, by bodla změna stylu.

Indikátorem kvality by mohly být řítící se hvězdy, které při dvanáctimilionovém rozpočtu nemůže lákat nic moc jiného než předloha a téma (peníze možná tak pokryjí kapesné). Samuel L. Jackson a televizní mlaďoch Brian Presley už v obsazení figurují dlouho, najednou se sice nemluví o Evě Mendes, ale čerstvě se přidává Christinna Ricci, sexyna Jessica Biel a s předstihem vytočený „nigga“ 50 Cent. Sám Sam Jackson moc shitů nenatočil, snad u toho zůstane i v rámci migrace trojice traumatizovaných hrdinů na rodnou hroudu.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (17)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace