Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile má konkurenci


ikona
Mr. Hlad
fast & furious
Další nášup pro milovníky rychlých kol a vůně benzínu 

Loňský pátý díl série Rychle a zběsile potvrdil to, co naznačila už čtyřka. Když sedí za kamerou Justin Lin, sežene si charismatické herce a rychlá auta, nikoho moc nezajímá, že po příběhové stránce je to vlastně solidní pitomost. Diváci nechali v kinech tvůrcům Rychle a zběsile 5 víc než šest set milionů dolarů a to už je číslo, na které v Hollywoodu slyší i producenti, kteří jinak fandí akorát indie filmům s Paulem Giamattim a Philipem Seymourem Hoffmanem. Bylo jasné, že konkurence musí dřív nebo později přijít a teď ji tu máme.

Tvůrci chystaného akčňáku Act of Valor Mike McCoy a Scott Waugh by totiž měli natočit film s názvem High Speed. Hlavními hrdiny by měli být nejlepší řidiči z řad policie, kteří dostanou za úkol zastavit organizátory nelegálních závodů, jež se odehrávají za plného provozu ve velkoměstech a je jen otázka času, než někdo přijde k úrazu. S originalitou si tu nikdo moc hlavu nelámal, ale pokud si tvůrci seženou do hlavních rolí někoho charismatického a nebude se jezdit ve starých Favoritech, mohla by to být zábava. Dočkáme se jí ale nejspíš až za dlouho. Produkce údajně začne až v roce 2013, protože do té doby musí Waugh a McCoy natočit Black Sands, kde by měl padouchy kosit Arnold Schwarzenegger. Na to, že tyhle dva chlapíky ještě před pár měsíci nikdo neznal, mají celkem solidně rozjetou kariéru, co?

---

Vytáhni v hospodě: Než dostal v sérii Rychle a zběsile roli Paul Walker, uvažovalo se, že by si Brian aO´Connora mohl zahrát Christian Bale, Mark Wahlberg nebo Eminem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace