Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rallye smrti? To je pro sraby!


ikona
Mr. Hlad
twisted metal
Tvůrce Zastav a nepřežiješ se chystá na tak trošku drsnější závody 

Když Brian Taylor a Mark Neveldine natočili Zastav a nepřežiješ, posadili na zadek celý filmový svět. Film byl levný, originální, plný nápadů, odvážný a zábavný. Ve dvojce už se začali bohužel trošku opakovat a jejich následující Gamer vůbec za moc nestál. Brzy v kinech uvidíme od téhle režisérské dvojice comicsovku Ghost Rider 2, o níž se zatím nemluví jako o zrovna povedeném filmu, ale počkejme si. Nicolas Cage totiž tvrdí, že hlavního hrdinu hrál podle své kobry, takže to bude minimálně zajímavé. Každopádně původně avizovaného pokračování Zastav a nepřežiješ se stejně nejspíš nedočkáme ani po Ghost Riderovi. Brian Taylor – poprvé bez parťáka - by totiž měl natočit adaptaci počítačové hry Twisted Metal.

Pokud hru neznáte, tak jde v podstatě o toto – jakýsi magor jménem Calypso organizuje tajné závody, v nichž za volanty obrněných a dokonale vyzbrojených aut sedí psychopati, sociopati, vrazi a vůbec sami sympaťáci. Hraje se o hodně, kdo zvítězí, tomu Calypso splní jakékoliv přání, a tak ke slovu přijdou kulomety, miny, rakety a podobné legrácky. Zní to přesně jako materiál, který by Taylorovi měl sednout, doufejme, že řeči o tom, jak se ve filmu budou řešit i věci typu "co donutí mírumilovného člověka, aby zabíjel" a "co dokáže vyděsit psychopata" jsou jen blbé kecy. Jako akční béčko plné přestřelek, násilí, akce, výbuchů a postav typu veselého klauna jménem Sweet Toth by to mohla být sranda. Konec konců posuďte sami.

Vytáhni v hospodě: Ačkoliv si první Zastav a nepřežiješ bez Jasona Stathama představit neumíme, mohl film vypadat úplně jinak. Kandidáty na hlavní roli byli třeba Matt Dillon, Robert Downey Jr., Chris Rock, Seann William Scott, Johnny Knoxville nebo Andy Serkis

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace