Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Angelina Jolie chce zabít Šípkovou Růženku


ikona
st39.6
angelina jolie
Angelina Jolie se po téměř dvou letech vrátí na stříbrná plátna 

Angelinu Jolie máme zafixovanou jako jednu z největších hereckých hvězd Hollywoodu, proto vás možná překvapí, že už je to rok a půl, co jsme jí naposled viděli na stříbrném plátně. Ne snad, že by se mezi tím flákala, stačila totiž zopakovat dabérskou roli v Kung Fu Pandě, střihnout si svůj režijní debut In the Land of Blood and Honey a určitě stihla nakoupit ještě tucet černoušků do své šťastné rodinky. Ale to jsou aktivity, na které u jednoho z nejprovařenějších filmových obličejů jaksi nejsme zvyklí. Chceme ho vidět na plátně.

Angelina je však při výběru svého dalšího filmu velice opatrná, s Cizincem se totiž právě před oním rokem a půl docela dost spálila a na rozdíl od Deppa nemá žádné Piráty z Karibiku, kterými by takový kiks napravila. Volba proto padla na jistotu: na pohádku od Disneyho.

Jednat se sice bude o reboot Šípkové růženky, vyloženou slaďárnu však nečekejte, Maleficent z pera Lindy Woolverton se totiž zaměřuje na zápornou postavu celého příběhu. A právě tu by si měla Angelina střihnout. Jolie považuje tento projekt za prioritu, nehrozí proto, že by se někdy v příštích měsících pouštěla do dlouho slibované bessonovky nebo do velkofilmové Kleopatry pod vedením Davida Finchera - ostatně ten upřednostňuje 20 000 mil pod mořem, takže času dost. Film měl původně režírovat Tim Burton (to bylo v době, kdy se uvažovalo o tom, že by se nová Růženka svezla na popularitě Alenky v říši divů) a později se kolem něj motali Darren Aronofsky, Guillermo Del Toro, David Yates nebo David O. Russel. Už podle výčtu jmen vám tedy musí být jasné, že by se z filmu mohla vyklubat trochu drsnější záležitost - i když se bude jednat především o rodinný film.

Režisérské křeslo však bude na konec říkat "pane" někomu úplně jinému - posadí se na něj Robert Stromberg, člověk zodpovědný za production design u filmů jako Avatar, Alenka v říši divů nebo chystaný Oz: The Great and Powerful (a za visuální efekty k téměř stovce dalších pecek). Takže sice debutant, ale rozhodně měl kde okoukávat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace