Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našel se Xerxův protivník?


ikona
st39.6
300xerxes
Kdo si střihne hlavního hrdinu další Třístovky? 

Na to, jak se o prequelu Snyderovy "Třístovky" mluví dlouho, to téhle novince podezřele trvalo, každopádně v hollywoodských kuloárech se konečně začíná spekulovat o obsazení 300: Battle of Artemisia. Film, který by měl vyprávět o tom, jak se "zrodil" takový Xerxes, jakého známe právě z Třístovky, by měl vzniknout podle Snyderova scénáře a pod vedením Noama Murra. Vyprávět bude, jak už název napovídá, o bitvě o Artemisii, v níž se Xerxes utká s athénským vojevůdcem Themistoklem.

Právě o jeho obsazení už se dlouho mluví, původně zvažovaný Joel Edgerton z Království zvěrstev ale roli nedávno odmítl. Moc daleko však nedoputovala, jelikož si z ní velkou americkou premiéru udělá Sullivan Stapleton, shodou okolností Edgertonův spoluhráč ze zmíněné australské gangsterky.

Koho bude mít proti sobě, tedy kdo bude hlavním hrdinou třístovkového prequelu, stále ještě netušíme (návrat Rodriga Santora do role Xerxe dosud není potvrzen, je však nepravděpodobný). S jistotou tak víme jen to, že vedle Stapletona uvidíme Evu Green, která si zahraje bohyni Artemis. A pokud tedy budeme mít štěstí, nemine nás nějaká ta božská nahota. Vítáte v prequelu Třístovky novou tvář v hlavní roli? Anebo byste uvítali někoho známějšího? Mám pocit, že třeba takovému Jeremymu Rennerovi by pořádná akční role bodla. Poslední dobou jich dostává tak zatraceně málo!

---

Vytáhni v hospodě: Nejčerstvější režijní počina Noama Murra? Tahle Super Bowl reklama na Pepsi. Bezva. Hned se těšíme víc!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace