Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kam dříve? Phillips má po Pařbě práce nad hlavu


ikona
st39.6
todd phillips
Když vaše filmy o paření vydělají kolem miliardy, můžete si vybírat. 

Co se v Hollywoodu stane s člověkem, který natočí nízkorozpočtový film a ve světě s ním "udělá" několik stovek milionů, všichni moc dobře víme. Z jeho dalšího filmu se vyklube testovací jízda s o něco větším rozpočtem a pokud se ukáže, že má jako režisér opravdový talent, bude moct v příštích letech točit, na co si ukáže. V podobné situaci je teď Todd Phillips, jehož Pařba ve Vegas a v Bangkoku vydělaly celosvětově kolem miliardy, což je pro Warnery dost pádný důvod, proč mu nechat při výběru dalšího filmu volné ruce.

Phillips sice nejdříve musí dokončit chlastací trilogii (třetí Pařba se připravuje), už teď je ale jasné, že se i do třetice bude jednat o megaúspěch, který ho vystřelí mezi režisérskou smetánku. Nemluvě o tom, že z Projektu X, který produkuje, pravděpodobně také vznikne ohromný hit (jak napovídají Paranormální aktivity nebo Kronika, lidé mají ta "amatérská videa" opravdu rádi, stejně jako sledování přiožralých teeenagerů). Je tedy jasné, že si bude Phillips moct dělat, co se mu zachce.

V hledáčku teď ale má hned několik projektů a těžko hádat, který z nich si na konec vybere. Je tu Mule o mladém páru, který se kvůli přežití rozhodne pašovat drogy. Je tu Arms and Dudes, založený na článku z Rolling Stones a vyprávějící o mladících pašujících zbraně. A je tu The Island, projekt udržovaný pod pokličkou, o kterém se ví jen to, že ho píše Adam Sztykiel (Na doraz). No a pak je tu dlouho vyvíjený Million Dollar Strong, založený na pseudo-rapových videích Mikea O´Connela a Kena Jeonga. Právě k tomu bude mít Phillips pravděpodobně nejblíže, protože má Jeonga opravdu rád. Není navíc důvod myslet si, že Phillips opustí komediální žánr.

Všechno jsou to projekty, které se buďto připravují už nějaký ten pátek a jen čekají, až se jich ujme někdo schopný, časem bychom se jich tedy mohli dočkat všech. Je ale vysoce pravděpodobné, že u jednoho z nich skončí i Todd Phillips. Podaří se mu překročit vlastní stín a uspět i s jinou frančízou?

---

Vytáhni v hospodě: Million Dollar Strong by mohlo být hodně zábavné, O´Connel a Jeong se nebojí přisprostlých textů a sexuálních narážek. Jeden příklad za všechny: What´s It Gonna Be?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace