Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Potter v hororu i comicsová Kronika vydělávají

příspěvky 1 - 7 Napsat příspěvek

winnie

Bývá zvykem, že úspěšnost BO runu se počítá a poměřuje bez peněz na kampaň. Ta kampaň totiž cílí i na uvedení na DVD. A tam to vydělá dalších plno peněz. A s tou kronikou seš fakt vedle, ta kampaň bylo podle těch zpráv minimální, a vzhledem k těm openingům ve světě, co to zatím mělo je ww 100 už teďka naprosto nereálný... Imho minima sou 60 Amerika, 120 svět.

A stojím si za tím, že i s nákladama na kampaň to nepřekročilo 30. Je to prostě velikej úspěch všech zůčastněných a nic s tím nenaděláš :)
224286
Bývá zvykem, že úspěšnost BO runu se počítá a poměřuje bez peněz na kampaň. Ta kampaň totiž cílí i na uvedení na DVD. A tam to vydělá dalších plno peněz. A s tou kronikou seš fakt vedle, ta kampaň bylo podle těch zpráv minimální, a vzhledem k těm openingům ve světě, co to zatím mělo je ww 100 už teďka naprosto nereálný... Imho minima sou 60 Amerika, 120 svět. A stojím si za tím, že i s nákladama na kampaň to nepřekročilo 30. Je to prostě velikej úspěch všech zůčastněných a nic s tím nenaděláš :)
winnie
0 0
reagovat
U tý Kroniky bych celkový náklady na film očekával v podstatě nakonec jen o něco vyšší než ty (24 // třeba 35), ale pokud by to fakt vyšlo na 60 jak nadsazuješ, pak, aby to byl fakt úspěch, muselo by to vydělat WW 150, spíš 200...a tomu rozhodně nevěřím. Podle mě to skončí na stovce, vydělá, ale nějaká super pecka, to ne.
A jestli Grey stál 25 (tady si myslím že dalších 20 okolo je reálných) musel by v Americe přece udělat skoro stovku! Navíc stačí trochu porovnávat, např. s Unknown (Liamova výdrž) nebo s Hannou (světový tržby).

Co rozpočtů týká, zpochybnuju všechno :D Ale tak samozřejmě občas nějaký diskuze, imdb, box office...doporučuju se kouknout zrovna třeba na boxoffice.com, které oproti BOM uvádí ve většině případů rozpočty vyšší (a reálnější), a včetně kampaně ;)
224279
U tý Kroniky bych celkový náklady na film očekával v podstatě nakonec jen o něco vyšší než ty (24 // třeba 35), ale pokud by to fakt vyšlo na 60 jak nadsazuješ, pak, aby to byl fakt úspěch, muselo by to vydělat WW 150, spíš 200...a tomu rozhodně nevěřím. Podle mě to skončí na stovce, vydělá, ale nějaká super pecka, to ne. A jestli Grey stál 25 (tady si myslím že dalších 20 okolo je reálných) musel by v Americe přece udělat skoro stovku! Navíc stačí trochu porovnávat, např. s Unknown (Liamova výdrž) nebo s Hannou (světový tržby). Co rozpočtů týká, zpochybnuju všechno *:D* Ale tak samozřejmě občas nějaký diskuze, imdb, box office...doporučuju se kouknout zrovna třeba na boxoffice.com, které oproti BOM uvádí ve většině případů rozpočty vyšší (a reálnější), a včetně kampaně *;)*
0 0
reagovat

winnie the poc

Hloupost, nevím odkud si cucáš ty náklady...

I kdyby Kronika nestála 12, ani 20, ale 30 a dalších 30 narvaly do marketingu (což je imho hloupost, protože tohle mělo velmi levnej marketing - doporučuju číst zajímavý články na deadlinehollywood), tak by to byl úspěch. Ve světě to z těch pár zemí, kde už to je, otevřelo taky moc dobře, dá se klidně čekat 150 až 200 ze světa.
A spíš to vypadá tak, že rozpočet byl opravdu 12 a dalších 12 narvaly do reklamy.

Grey se nepodaří dorovnat rozpočet z ameriky? WTF? Původní zprávy předpokládaly 20 mega, teď to zvedly na rozpočet 25 mega, jenom z USA se to zaplatí za dalších 8-10 dnů, a je to pěknej úspěch.

Underworld nestál 100 ale 70, a má jako správný béčko velký prodeje DVD a Blu-ray, takže další díl bude určitě.

Red Tails mají oficiální údaje vedený jako 58, navíc to byl Lucas takže slevy lítaly všude kolem, určitě byl nějakej ten technologickej patent atd. Tohle je jeden z těch filmů, kterej fakt nikoho neštve.

Aspoň s tou Woman in black máš pravdu. CBS koupilo práva do zámoří na tenhle film za 3 mega !!! a dalších 13 dali do reklamy. Což znamená že ve středu se jim ten film zaplatí a další desítky milionů na tom trhnou.

224275
Hloupost, nevím odkud si cucáš ty náklady... I kdyby Kronika nestála 12, ani 20, ale 30 a dalších 30 narvaly do marketingu (což je imho hloupost, protože tohle mělo velmi levnej marketing - doporučuju číst zajímavý články na deadlinehollywood), tak by to byl úspěch. Ve světě to z těch pár zemí, kde už to je, otevřelo taky moc dobře, dá se klidně čekat 150 až 200 ze světa. A spíš to vypadá tak, že rozpočet byl opravdu 12 a dalších 12 narvaly do reklamy. Grey se nepodaří dorovnat rozpočet z ameriky? WTF? Původní zprávy předpokládaly 20 mega, teď to zvedly na rozpočet 25 mega, jenom z USA se to zaplatí za dalších 8-10 dnů, a je to pěknej úspěch. Underworld nestál 100 ale 70, a má jako správný béčko velký prodeje DVD a Blu-ray, takže další díl bude určitě. Red Tails mají oficiální údaje vedený jako 58, navíc to byl Lucas takže slevy lítaly všude kolem, určitě byl nějakej ten technologickej patent atd. Tohle je jeden z těch filmů, kterej fakt nikoho neštve. Aspoň s tou Woman in black máš pravdu. CBS koupilo práva do zámoří na tenhle film za 3 mega !!! a dalších 13 dali do reklamy. Což znamená že ve středu se jim ten film zaplatí a další desítky milionů na tom trhnou.
winnie the poc
0 0
reagovat
Já bych tolik toho nadšení nesdílel...

Chronicle sice otevřelo 20+ a rozpočet je uváděn směšně nízký, ale i kdybychom mu bez přivřených očí věřili (reálněji mi zní zprávy o min 20M) něco se muselo nacpat do marketingu a věcem okolo. A já osobně mu nějakou lepší výdrž rozhodně nevěštím, strop je tak pade v Americe, a to potom s těma ziskama taky nebude tak slavný. A dál je to jen horší...
...Grey je ještě jaktakž ok, předpokládám zbytek světa, z Ameriky se ani zdaleka nepodaří dorovnat rozpočet.
Za Big Miracle se možná věšet nebude, přece jenom v Universalu mají z nepříliš vzdálené minulosti horší mementa (Green Zone, Wolfman...), ale je to prostě propadák.
Underworld je sice nejúspěšnější v sérii, WW se možná bude blížit i ke 200M, ale při těch nákladech (fakt sto mega?:o), se to do černých čísel z kina nedostane.
One For the Money další propadák, výdrž nulová, náklady plus 50, končíme v mínusu.
Podobně jsou na tom i Red Tails, padá to dost možná ještě rychleji než se čekalo a pokud se výdaje vyšplhaly ke stovce a v "doma" to udělá polovinu...každý si to spočítá.
Vlastně jediným potěšujícím výsledkem, a snad i filmem, je Woman in Black, zvlášt i s přihlédnutí ke studiu CBS :+
224270
Já bych tolik toho nadšení nesdílel... Chronicle sice otevřelo 20+ a rozpočet je uváděn směšně nízký, ale i kdybychom mu bez přivřených očí věřili (reálněji mi zní zprávy o min 20M) něco se muselo nacpat do marketingu a věcem okolo. A já osobně mu nějakou lepší výdrž rozhodně nevěštím, strop je tak pade v Americe, a to potom s těma ziskama taky nebude tak slavný. A dál je to jen horší... ...[b]Grey [/b]je ještě jaktakž ok, předpokládám zbytek světa, z Ameriky se ani zdaleka nepodaří dorovnat rozpočet. Za [b]Big Miracle[/b] se možná věšet nebude, přece jenom v Universalu mají z nepříliš vzdálené minulosti horší mementa (Green Zone, Wolfman...), ale je to prostě propadák. [b]Underworld [/b]je sice nejúspěšnější v sérii, WW se možná bude blížit i ke 200M, ale při těch nákladech (fakt sto mega?*:o*), se to do černých čísel z kina nedostane. [b]One For the Money[/b] další propadák, výdrž nulová, náklady plus 50, končíme v mínusu. Podobně jsou na tom i [b]Red Tails[/b], padá to dost možná ještě rychleji než se čekalo a pokud se výdaje vyšplhaly ke stovce a v "doma" to udělá polovinu...každý si to spočítá. Vlastně jediným potěšujícím výsledkem, a snad i filmem, je[b] Woman in Black[/b], zvlášt i s přihlédnutí ke studiu CBS *:+*
0 0
reagovat
Radcliffe mě v HP zaujal v pozitivní smyslu přestože hrál mnou nenáviděnou postavu HP! Přitom na začátku té serie bych něco takovýho považoval za nemožné. Takže hodně úspěchu a jsem rád, že vykročil dál tímhle stylem a ne nějakou vztahovou kravinou nebo něčím podobným.
224224
Radcliffe mě v HP zaujal v pozitivní smyslu přestože hrál mnou nenáviděnou postavu HP! Přitom na začátku té serie bych něco takovýho považoval za nemožné. Takže hodně úspěchu a jsem rád, že vykročil dál tímhle stylem a ne nějakou vztahovou kravinou nebo něčím podobným.
0 0
reagovat
MI:4 nezadržitělně směřuje k překonání tržeb Fast Five, a nutno dodat, že naprosto zaslouženě, kudos :+

Úspěch Chronicle, a koneckonců i Radcliffa, mě těší, víc podobných filmů.
224196
MI:4 nezadržitělně směřuje k překonání tržeb Fast Five, a nutno dodat, že naprosto zaslouženě, kudos *:+* Úspěch Chronicle, a koneckonců i Radcliffa, mě těší, víc podobných filmů.
0 0
reagovat
Potěšující víkend, Kroniku sem měl to štěstí už v kině vidět a přeju jí každej dolar. Rozpočet 12 mega mě vzhledem k závěru přijde skoro jako zázrak. Oba palce nahoru.

Žena v černém je první kasovní majstrštyk pro CBS films, a já sem na to po zámořskejch reakcích hodně zvědavej. Přesně ten tip hororů, co mám rád, takže já v kině chybět nebudu. A mrkněte na povedený interview Radcliffa u Craiga Fergusona link

Grey drží na svůj žánr slušně a potvrzuje příjemnej lednovej trend, kdy vydělávají hlavně filmy s úspornými rozpočty. Ale není to na nich vidět. Tenhle leden o dovuciferné číslo překonal ten minuloročný, a kromě jednoho případu (Devil inside) to byly veskrze povedený filmy. Jen tak dál.

Big Miracle mě netankuje, rodiné pohádce s Drew Barrymore už nějak tak z principu nemůžu fandit. Ale (moje oblíbené úsloví) nikdo se věšet nebude, rozpočet 40 není žádnej extrém a někde na DVD se to v pohodě zaplatí. Další Dolphin Tale to není, ale c´mon, vzhledem k tomuhle víkendu to zas takový zklamání bejt nemůže.

A dál? Underworld si jede pro sequel, One for the money už nedojede nikam protože to chcíplo, Red tails se zaplatí a Lucasovy může bejt nějakej ten milion šumák, Descendants potvrzují mojí tezi o opakovaní Up in the Air, Man on the ledge to chcíplo o benzínku dřív než One for the money a existenci nepovedený dojárny s Hanksem odmítám brát v potaz.

Ale jak říkám, spravedlivej a optimistickej BO víkend. Kéž by takovejch bylo víc.

P.S A Mission Impossible předvádí šílenosti v Číně, ještě 2 takový vejkendy overseas a může pomýšlet na půlmiliardu jenom ze zámoří. Velikej úspěch pro Cruise.
224193
Potěšující víkend, Kroniku sem měl to štěstí už v kině vidět a přeju jí každej dolar. Rozpočet 12 mega mě vzhledem k závěru přijde skoro jako zázrak. Oba palce nahoru. Žena v černém je první kasovní majstrštyk pro CBS films, a já sem na to po zámořskejch reakcích hodně zvědavej. Přesně ten tip hororů, co mám rád, takže já v kině chybět nebudu. A mrkněte na povedený interview Radcliffa u Craiga Fergusona http://www.youtube.com/watch?v=LCW009NpWXA Grey drží na svůj žánr slušně a potvrzuje příjemnej lednovej trend, kdy vydělávají hlavně filmy s úspornými rozpočty. Ale není to na nich vidět. Tenhle leden o dovuciferné číslo překonal ten minuloročný, a kromě jednoho případu (Devil inside) to byly veskrze povedený filmy. Jen tak dál. Big Miracle mě netankuje, rodiné pohádce s Drew Barrymore už nějak tak z principu nemůžu fandit. Ale (moje oblíbené úsloví) nikdo se věšet nebude, rozpočet 40 není žádnej extrém a někde na DVD se to v pohodě zaplatí. Další Dolphin Tale to není, ale c´mon, vzhledem k tomuhle víkendu to zas takový zklamání bejt nemůže. A dál? Underworld si jede pro sequel, One for the money už nedojede nikam protože to chcíplo, Red tails se zaplatí a Lucasovy může bejt nějakej ten milion šumák, Descendants potvrzují mojí tezi o opakovaní Up in the Air, Man on the ledge to chcíplo o benzínku dřív než One for the money a existenci nepovedený dojárny s Hanksem odmítám brát v potaz. Ale jak říkám, spravedlivej a optimistickej BO víkend. Kéž by takovejch bylo víc. P.S A Mission Impossible předvádí šílenosti v Číně, ještě 2 takový vejkendy overseas a může pomýšlet na půlmiliardu jenom ze zámoří. Velikej úspěch pro Cruise.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se