Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #126 o Hanu Solovi a superhrdinech


ikona
KarelR
víkendový výplach
Clooney vzpomíná na Batmana, Neeson nahrává milé vzkazy a Bruce Lee... je Spider-Man! 

Vítejte u pravidelné nedělní dávky... všeho možného.

Mezihvězdný řidič týdne

A Inception roku 2011 se stává... Drive! Možná už jste si toho všimli, ale žádný loňský film nenasbíral během pár měsíců po premiéře takové množství parodií, jako Refnova řidičská odysea. Ať jsou to krátké amatérské filmy, anebo dalších z trailerových sestřihů (tentokrát s videem ze Star Wars), internet tenhle film zkrátka zbožňuje.

Herní naděje týdne

Fandové videoher mívají jasné představy o tom, kdo by měl ztvárnit jejich oblíbené postavy na velkém plátně. Mark Wahlberg jako Max Payne? Ne! Mark Wahlberg jako Nathan Drake? Proboha, ne! Podle puntíčkářských pařanů by to všechno mělo vypadat nějak takhle.

Netopýří vzpomínání týdne

George Clooney i celý svět ví, že Batman a Robin byla obrovská comicsová katastrofa. Na film, co na pěkných pár let přizabil celý žánr, ale hollywoodská superstar občas ráda zavzpomíná. Třeba jako v nedávném Actor's Studiu, kde Clooney mimo jiné vysvětlil, jak zapeklité režijní pokyny tehdy dostával na place.

Star Wars týdne

Viděli jsme od nich alternativní konec Star Wars i Impérium vrací úder. Až teď ale přichází i prozkoumání Návratu Jediho, ve kterém pánové z "Jak to mělo skončit" propírají promyšlenost útoku na Jabbovo sídlo, vylepšený souboj Vadera s Palpatinem nebo finální sraz duchů. Napadlo nás to všechno, ale teď to někdo konečně řekl nahlas.

Marvelácké snění týdne

Co by kdyby. Filmové fandové si rádi hrají s castingy comicsových hrdinů, do jejichž kostýmů se většinou oblékají zatím neobjevené hvězdy. Zkuste si ale na chvíli představit, kdyby castingoví agenti nehledali někoho levného a prakticky neznámého...

Sitcomový návrat týdne

O Seinfeldovi si můžete myslet cokoliv, jeho věhlas mu ale stejně neupřete. Tenhle stand-up komik je v zámoří legenda na úrovni Neila Patricka Harrise, bohužel mu to ale moc nepomáhá k tomu, aby bavil ještě dnes. Tahle nová reklama ze Super Bowlu totiž víc než co jiného potřebovala zábavnějšího protagonistu.

Superpokec týdne

Když pánové z "Jak to mělo skončit" oživili Batmana se Supermanem a jejich ujeté konverzace v oblíbeném bistru, těžko tušili, kolikrát se k nim ještě budou vracet. Tenhle running joke se začal proplétat každým superhrdinským videem, které v jejich režii vzniklo, a došlo to až daleko, že vznikl tenhle kraťas. Jak že si slavní borci poradili se vznikem Twitteru?

Buellerovská pocta týdne

Jerry Seinfeld není jediný, kdo se na letošním Super Bowlu pokusí o menší comeback. V patách mu bude Matthew Broderick aka Ferris Bueller, postava z kultovní americké komedie. Pokud jste Volný den Ferrise Buellera viděli, následující video by vás mělo příjemně pobavit. Jestli ne... užijte si kroucení hlavou.

Tvrďácký vzkaz týdne

Liam Neeson se stal na stará kolena větším drsňákem, než je většina mladých rádoby akčních hvězdiček. K nahánění strachu mu stačí mobilní telefon, se kterým v 96 hodinách předvedl větší show, než obyčejný gauner zvládne se dvěma bouchačkami. Právě tahle památná scéna se pak rozebírala v nedávném dílu show Grahama Nortona, kde se Neeson pokusil splnit jednu hodně zvláštní prosbu.

Duel týdne

V minulém duelu nakonec Resident Evil prohrál s Underworldem. Pozadí Kate Beckinsale ale dostalo o pouhé dva hlasy víc.

Tenhle týden to zkusíme comicsově. Na začátku dubna vyjde první díl Avengers vs. X-Men, nové dvanáctidílné události od Marvelu. Propagace poslední týdny zahlcuje internet, podívejte se tedy na pár inspiračních obrázků a v diskuzi se podělte o to, kdo by podle vás takové střetnutí vyhrál a proč. Ano, čekáme spoustu geekoidně kreativních tezí.

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace