Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Válka plná kouzel


ikona
Mr. Hlad
James Bondmarc forster
Tvůrce poslední Bondovky chystá příběh hodně zajímavého hrdiny druhé světové války 

Marc Foster je zajímavý režisér, který si udělal jméno na menších filmech, ale nebrání se ani spolupráci s velkými studii a na obřích značkách. Má za sebou Quantum of Solace, skvělé Hledání Země Nezemě, povedeného Lovce draků a nedávného Kazatele Kalašnikova, což sice byla trošku trefa vedle, ale každý má právo jednou za čas na nějakou tu chybu. Ještě letos by se do kin mělo dostat do kin jeho zombie drama World War Z, v němž bude Brad Pitt zjišťovat, jak se žije na Zemi, kterou ovládli nemrtví. A v budoucnu by se měl vrhnout na seriál The Equalizer, kde by měl Denzel Washington bojovat proti nepravostem, nebo na sci-fi o cestování časem The Runner.

Teď se ale objevil další možný projekt a vypadá rozhodně nejzajímavěji. The War Magician by měl být film natočený podle životního příběhu britského iluzionisty Jaspera Maskelyna, jenž se rozhodl pomoci při válce s nacistickým Německem tak, jak nejlépe uměl, tedy magií. Povedlo se mu zblbnout Erwina Rommela tím, že vytvořil neexistující falešnou armádu, nechal zmizet přístav v Alexandrii nebo celý Suezský kanál. Samozřejmě nešlo o kouzla, ale o iluzionistické triky použité v mnohem větším měřítku a některé z nich používá armáda údajně dones. Každopádně to zní sakra zajímavě a byla by velká škoda tenhle projekt nedotáhnout do konce. Denzel a cestování časem můžou počkat!

---

Vytáhni v hospodě: Marc Forster byl jedním z kandidátů na režii filmu Harry Potter a Vězeň z Azkabanu. Nabídku odmítl a místo toho natočil Hledání Země Nezemě a zakázku nakonec dostal Afonso Cuarón. Pro fanoušky to asi dopadlo nejlépe, jak to šlo, teď tu máme dva skvělé filmy od dvou skvělých režisérů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace