Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sharonin bobr vrátí úder


ikona
KarelR
sharon stone
Další dávka erotiky po padesátce. 

Ach, kde jsou ty časy Základního instinktu. Sharon Stone byla supersexy, Michael Douglas se ještě snažil budovat filmovou kariéru a "erotický thriller" nebylo synonymum pro lacinou ptákovinu s pár ňadry. Dnes už si člověk tak dusnou a zároveň chytrou podívanou vychutná málokdy, a důkazem toho byl Základní instinkt 2, který pohořel jako málokterá dvojka poslední dekády. Sharon ale očividně nevzdává a hodlá to v žánru zkusit ještě jednou.

Ne, nebojte se, další krvavé dobrodružství Catherine Tramell pro nás nikdo nechystá. Stárnoucí sexbomba se ale upsala erotickému thrilleru Attachment, ve kterém nás zkusí přesvědčit o tom, že jí ještě pořád chceme vidět nahou. Jako znuděná vdaná žena si v něm užije vášnivou noc se študákem, jen aby poté zjistila, že nebude tak jednoduché mu odepřít další hrátky. nadržený mladík totiž nabalí její dceru a začne pronásledovat celou rodinu, nejspíš ve vidině klácení obou generací.

Zní to jako celkem obyčejná zápletka a obsazení Sharon Stone už dávno není nějakým velkým trumfem. Za kameru Attachment se ale postaví Tony Kaye (Kult hákového kříže), tak můžeme doufat v menší zázrak. Horší než dvojka Instinktu to snad nebude.

---

Vytáhni v hospodě: Takhle si Základní Instinkt představuje Ricky Gervais.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace