Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gladiátor Robocopem?


ikona
KarelR
noahrobocoprussell crowe
A jaké další role čekají Russella Crowea? 

Tak schválně. Všimnul si někdo z vás, že už rok nešel do kin film s Russellem Crowem? Pracovitý Novozélanďan si loni v lednu "užil" Tři dny ke svobodě. Pak už se ale s ničím hotovým nevytasil a místo toho si jen pečlivě vybíral další projekty. Nakonec se upsal neo-noiru Broken City, muzikálovým Bídníkům a především si zahraje Jor-Ela v novém filmu se Supermanem. Tím ale výčet jeho nadcházejících rolí zdaleka nekončí.

V posledních dnech se totiž jeho jméno objevilo hned u několika nadějných snímků. Jmenovitě jde o Robocopa, Noaha a Winter's Tale. A sluší se samozřejmě začít u toho prvního, takže: Co byste řekli na Russella Crowea v roli Alexe Murphyho? Kolem remakeu Robocopa se dlouho šermovalo jménem Michael Fassbendera. A ačkoliv je možné, že je stále ve hře, nejnovější zvěsti mluví o tom, že má studio zájem spíš o bývalého gladiátora. Což o to, zní to jako rozumná finanční volba. V příštích dnech ale můžeme velice snadno zjistit, že Crowe o potírání zločinu v plechovém oblečku zkrátka nemá zájem.

Upoutat by ho mohl spíš druhý zmiňovaný projekt, Noah Darrena Aronofskyho. Do epického převyprávění biblické klasiky se původně počítalo s Christianem Balem. Ten dal ale přednost dvou filmům Terrence Malicka, takže musel režisér Černé labutě pokračovat v hledání. Nejnověji se jeho hledáček zaměřil právě na Crowea, jemuž by prý mohl být protihráčem Liam Neeson. Ano, rozhodně zní až moc hezky na to, aby to mohlo vyjít.

To ve Winter's Tale se Crowe objeví s mnohem větší jistotou, jelikož by si tu měl střihnout jen vedlejší roli. Dobová romance Akivy Goldsmana (scenárista Čisté duše a Batmana a Robina s ní bude debutovat) má skákat mezi 19. stoletím a současností. V jejím centru se objeví irský zloděj a umírající mladá žena, na jejichž osudy budou mít dopad jak drsný gangster (Crowe), tak velectěný soudce (Will Smith). Prozatím tedy příslib hodně zajímavé podívané, která ale musí už teď hvězdný ansámbl doplnit o adekvátní ústřední pár.

Crowea tak sice propauzoval loňský rok a letos si ho také moc neužijeme. Sezóna 2013 už ale bude pevně v režii, tak doufejme, že to čekání bude stát za to.

---

Vytáhni v hospodě: Těsně předtím, než Crowe vyhrál Oscara za Gladiátora, mu FBI sdělila, že se ho chystá unést al-Káida. Několik měsíců pak všude chodil s ochrankou a nejspíš mu nebylo nejlíp, když půl roku po tomhle oznámení přišlo 11. zaří...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace