Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lautner není natahovací


ikona
st39.6
taylor lautner
Taylor Lautner zjišťuje, že je jeho starpower téměř nulová 

Když Hasbro oznámilo, že hodlá zfilmovat další řadu svých populárních hraček, nikoho už to moc nepřekvapovalo. Po Transformers, Monopolích nebo třeba (Bitevních) lodích už nějaký natahovací panďulák Stretch Armstrong nemohl filmové fanoušky vyvést z míry. Projektu se předminulý rok upsal Rob Letterman (Gulliverovy cesty) jakožto režisér a twilighťácká hvězdička Taylor Lautner ho měla táhnout v hlavní roli, Universal teď ale hlasí: Armstronga jsme se vzdali a projekt všichni opouštějí.

Nebo spíš už dávno opustili. Stretch Armstrong se totiž oficiálně přesouvá z pod záštity Universalu pod ochranné křídlo Relativity Media, s čímž souvisí i odstup hlavní herecké hvězdy - Lautner si natahovacího borečka nezahraje. A ví to už docela dlouho, Stretch Armstrong mu totiž podle všeho ukázal vztyčený prostředníček už v září, kdy propadla Lautnerova hvězdo-prověrka Bez dechu (Abduction). Chvíli na to pak projekt opustil i Letterman.

Stretch Armstrong před sebou díky těmto přesunům má úplně čerstvý začátek, producenty v Relativity Media to ale z míry nevyvádí a aniž by obsadili post režiséra nebo hlavní roli, už teď mají naplánované datum premiéry - těšit se prý můžeme na 11. dubna 2014. Času je tedy více než dost, nějaký ten pátek si ještě počkáme.

---

Vytáhni v hospodě: Zklamání Bez dechu pro Lautnera není moc dobrá zpráva a mohlo by znamenat rychlý konec jeho krátké kariéry. Sice v tom má prsty fakt, že se jednalo o idiotský film, když ale ze skoromiliardového úspěchu poskočíte na celosvětových dvaaosmdesát míčů, asi to s tou fanouškovskou základnou nebude tak slavné. A to si ve filmu Lautner tričko svlékl.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace