Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vaughn bude u dalších X-Men!


ikona
st39.6
bryan singermatthew vaughnx-men
Pravděpodobnost, že by druhý prequel X-Menů mohl také být boží, opět stoupla! 

Noví X-Men se nesmírně podařili a prsty v tom měli především dva pánové: Matthew Vaughn a Bryan Singer. Bylo jasné, že pokud chtějí Foxové zopakovat úspěch mutantího prequelu, bude potřeba přinutit alespoň jednoho z nich ke spolupráci i na druhém dílu. U Bryana Singera jsme si mohli být skoro jistí, kolem série se totiž motá od samotného začátku a má k ní hluboký vztah, nebyl tedy důvod myslet si, že by druhý díl opět nezaštítil svým jménem jakožto producent. Zato nad Vaughnovým angažmá se vznášel otazník. U Foxů ale pracují samí chytří pánové a došlo jim, že bez režiséra to asi nepůjde, dali proto Vaughnovi nabídku, která se očividně neodmítá.

Pokračování, jehož vznik byl jasný prakticky už od premiéry (byl by nesmysl, aby Foxové pustili tak silnou frančízu, ačkoliv se novým X-Menům možná nedařilo podle očekávání) a jehož scénář dává dohromady Simon Kinberg, tak má oficiálně režiséra. Zpráva je to skvělá, Vaughn totiž po libovém Kick Ass dokázal, že svěžích nápadů má spoustu, s mladými superhrdiny si rozumí a problém mu nedělá ani retrostylizace, ani práce s herci, ani tlak ze strany studia (produkce První třídy byla značně uspěchaná a přesto se podařilo udělat výborný film).

Špatná zpráva je to však pro fanoušky již zmíněného Kick Ass. Že jeho pokračování Vaughn točit nebude, bylo vysoce pravděpodobné už dříve, teď to však máme doslova černé na bílém. A to je docela škoda, protože představitelé hlavních hrdinů stárnou (Cage už pro jistotu senilní) a jednička byla naprosto skvělá - ostatně Vaughn s ní, stejně jako s X-Meny, okupuje moviezoňácké žebříčky nejlepších filmů roku. Návrat do tohoto světa by nám voněl prakticky stejně jako návrat k mladým mutantům, ne-li více.

Co se v "druhých" X-Menech bude dít, zatím tuší jen pár lidí a my mezi nimi nejsme. Hodí se proto snad jen připomenout Vaughnův nápad na sequel, který zmiňuje - nepletu-li se - v audiokomentáři na Blučku, a sice vybudování zápletky kolem vraždy prezidenta Kennedyho. Vaughnovi se zamlouvá myšlenka toho, že by onu záhadnou kulku mohl "řídit" Magneto. Magnetovi se totiž nelíbilo, že veškerou smetánku za uklidnění jaderné krize slízl americký prezident, tak mu prohnal hlavou trochu munice.

---

Vytáhni v hospodě: Matthew Vaughn je prý barvoslepý. Producenti proto plánují převléknout X-Men do růžové, aby nalákali také ženské publikum.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace