Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Monty Pythoni znovu pohromadě?


ikona
Mr. Hlad
monty python
Uvidíme ještě jednou partu, která změnila od základů komediální žánr?  

Monty Pythonův létající cirkus je komediální uskupení, proti kterému jsou všechny ty fratpacky a party okolo Juda Appatowa naprosté nic. John Cleese, Terry Gilliam, Terry Jones, Michael Palin, Graham Chapman a Eric Idle natočili mezi lety 1969 a 1974 čtyři série skečů plných sakra osobitého humoru a navázali na ně hned několika filmy. Ne každému jejich dadaistický styl sedne, ale kdyby se všichni fandové téhle party sešli a rozhodli, že obsadí dejme tomu Francii, nejspíš by to zvládli za jedno sobotní odpoledne. Je jich na to dost. Lidé, kteří dokáží udělat zábavnou show i z pohřbu svého kamaráda Chapmana, si takový dav fandů zaslouží. Ačkoliv si většina pánů už pár desítek let věnuje vlastní kariéře, teď to vypadá, že by se mohli znovu sejít před kamerou.

John Cleese, Michael Palin a Terry Gilliam se totiž objeví v nové sci-fi komedii Absolutely Anything. Ta bude vyprávět o partě tak trochu zlomyslných mimozemšťanů, kteří dokáží ovládat lidi a používají je jako své hračky. Film by měl kombinovat lidské herce a CGI postavy a krom zmíněné trojice by ve filmu měl psa Dennise dabovat Robin Williams. Za kamerou bude pravděpodobně stát další Python Terry Jones, jenž je zodpovědný i za scénář, a s režií mu pomůže Mike Medavoy, který točil Život Briana. Kvůli fandům se snad Jones nechá ukecat i na nějakou tu roličku. Jediný, kdo chybí, je Eric Idle, o celém projektu však prý ví, ale zatím není potvrzené, jestli se objeví, nebo se budeme muset obejít bez něj. Každopádně důvodů k oslavě mají fanoušci nejspíš dost tak jako tak.

---

Vytáhni v hospodě: John Cleese je tchánem hollywoodského scénáristy Eda Solomona, jenž napsal třeba Muže v černém, Charlieho andílky nebo kultovní stupidní komedie s mladým Keanu Reevesem Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace