Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrána je zpět ve hře


ikona
st39.6
Remake Vrány za sebou má několik problémů, očividně ho ale nikdo nezastaví. 

Kolem remaku Vrány se toho za posledních pár měsíců dělo tolik, že by sepsání veškerých událostí vydalo pomalu na knížku. I když docela skromnou. Pro nás je nejdůležitější, že měl remake kultovní klasiky natočit Juan Carlos Fresnadillo a hlavní roli měl ztvárnit Bradley Cooper, což se zdálo jako docela dobrá kombinace. Jenže pak přišly soudní tahanice ohledně autorských práv a od filmu postupně odstoupil jak Fresnadillo, tak hlavní hvězda Bradley Cooper. Zdálo se, že už Vrána znovu nezvlétne.

Teď se ale začaly ledy opět hýbat. Relativity Media totiž soudní spor s Weinstein Company dotáhlo do konce a film díky tomu má opět zelenou. Netrvalo pak ani celý den, než si studio našlo náhradu za režiséra 28 týdnů poté. Místo Fresnadilla se na režijní sesli posadí Javier Gutierrez.

Tohle jméno vám pravděpodobně nic neříká, před několika lety ale Gutierrez sbíral jedno ocenění za druhým se svým španělským debutem Before the Fall (u nás 3 dny), což je apokalyptický thriller, další sci-fi thrillery The Greys a Monkey´s Paw teď navíc připravuje. Docela solidní základ pro gotickou comicsárnu, nemyslíte? Zbývá tak znovuobsadit hlavní roli a tady to Relativity Media nebude mít snadné. Cooper už se do návratu k Vráně pravděpodobně mít nebude, náhrada za tak charismatického herce se přitom bude hledat velmi těžko. Nebo snad máte nějaké tipy?

---

Vytáhni v hospodě: Alex Proyas chtěl původní Vránu točit kompletně černobílou, což tehdá studio jasně zamítlo. Kdyby se ale k podobné stylizaci odhodlal Gutierrez, docela jistě by mu to prošlo - studio by se chtělo svézt na popularitě přestylizovaného Sin City a jeho klonů. Za využií dnešních technologií by to mohla být hodně pěkná podívaná.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace