Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další horor od tvůrce Saw


ikona
Mr. Hlad
james wan
James Wan se nás chystá znovu vyděsit. Připravte si čisté trenky.  

James Wan je jeden z nejtalentovanějších hororových tvůrců současnosti, navíc se mu podařilo opustit pozici režiséra u Saw a zůstal jen producentem, takže si zvládnul nahrabat, aniž by nepovedené sequely kazily jeho reputaci. Takhle se to dělá! Vedle toho se mu však povedlo natočit i solidní horor Zlověstné ticho, vynikající thriller Rozsudek smrti a loňskou pecku Insidious. A na tom posledním opět vydělal hromadu peněz, člověk by tedy čekal, že se pustí do sequelu. Wan však místo toho chystá novinku The Conjuring.

Mělo by jít o horor vycházející ze skutečných událostí. Ed a Lorraine Warrenovi byli manželé a démonologové, kteří se živili tím, že vyháněli duchy z míst, kde neměli co dělat. V sedmdesátých letech se pokoušeli pomoci rodině Perronových a snažili se vyhnat zlé bubáky z jejich farmy na Rhode Islandu. Ovšem malinko se to pokazilo. Jak moc je to vážné s tím „na základě skutečných událostí“, je víceméně jedno, protože James Wan by nás nejspíš dokázal vyděsit, i kdyby režíroval přímý přenos z utkání třetí ligy bulharských házenkářů. Momentálně se jedná o herecké účasti Patricka Wilsona, jenž si zahrál hlavní roli i v Insidious, a v roli jeho manželky možná uvidíme Veru Farmigu. Opět žádné hvězdy, ale sakra zajímaví herci. Rozhodně jsme zvědaví.

---

Vytáhni v hospodě: Po odstoupení Stephena Chow byl James Wan vedle Michela Gondryho hlavním kandidátem na režii Zeleného sršně. Jak se k tomu dostal? Seth Rogen měl od studia za úkol napsat seznam režisérů, se kterými by chtěl pracovat a z těch si pak studio vybíralo. Kdyby se takhle pracovalo všude, Marcus Nispel by už do smrti nic nenatočil!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace