Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Hancock?


ikona
Mr. Hlad
peter bergwill smith
Jak to vypadá s pokračováním příběhů držkatého superhrdiny?  

Peter Berg momentálně kutí Bitevní loď, v níž se americké námořnictvo střetne s mimozemšťany a tvůrci se budou celou dobu tvářit, že se nechtějí přiživit na absenci Transformerů. Will Smith zase na léto chystá trojku Mužů v černém, která je nejspíš pro tuhle hereckou hvězdu zajímavá finančně, ale my bychom ho raději viděli u jiných projektů. Každopádně ti dva budou mít léto nabité a jak to tak vypadá, už plánují i společnou budoucnost. Peter Berg se totiž nechal slyšet, že se pořád pracuje na druhém Hancockovi. Tenhle superhrdina, co se hodně kamarádil s flaškou a bylo mu víceméně jedno, že ho celý svět nenávidí, nás v roce 2008 posadil na zadek efektními trailery a v kinech trochu naštval mizerným příběhem a mimózní zápletkou.

Berg a Smith však mají šest set milionů důvodů k tomu, aby to zkusili ještě jednou. Oba dva a producenti Akiva Goldsman a Michael Mann se snaží najít si ve svých nacpaných diářích čas na natáčení, podle režiséra se však na filmu pořád pracuje a rozhodně máme počítat i s Willem Smithem. Momentálně se prý dokonce pracuje s nápadem na zápletku, se kterým přišla sama herecká hvězda. Druhý Hancock by měl sice po tak trochu zpackané jedničce co napravovat, na druhou stranu s lepším scénářem by mohlo jít o opravdovou bombu, Smith je pořád hollywoodský sympaťák číslo jedna a Berg destrukci umí jako málokdo, tak snad se ti čtyři pánové nějak dohodnou a přiberou k sobě někoho, kdo umí psát.

Vytáhni v hospodě: Původní scénář Hancocka byl mnohem temnější a drsnější. Krom alkoholismu měl hrdina trpět i sexuální frustrací, protože soulož s ním partnerky obvykle nepřežily a explodovaly. Jedna taková scéna byla dokonce i natočena, ale testovací publikum ji nepovažovalo za příliš vtipnou, takže se do filmu nedostala.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace