Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Za nabité Expendables 2 zaplatíme


ikona
KarelR
chuck norrissylvester stallonethe expendables 2
... a jak Chuck Norris řekl, tak se stalo. 

Dole najdete aktualizaci s potvrzením PG-13 od Slye. Pozor na jeden (ne zas tak šokující) spoiler.

Tak tohle je menší šok. Do chvíle, než to popře nějaká zodpovědná osoba, se můžeme těšit na Expendables 2 v PG-13. Ano, přesně tak. Žádná krev, žádné ostřejší hlášky a žádná malebná poprsí. No, to třetí jsme od filmu stejně nečekali. První dvě věci ale prvnímu dílu rozhodně neuškodily, a tak asi málokdo předpokládal, že budou ve dvojce chybět.

Co je na vině? Ne co, ale kdo. Odpověď na tu otázku je zábavná i bolestivá zároveň, jelikož rating výjimečně nesrazili ziskuchtiví producenti. Vlastnoručně to udělal Chuck Norris (a tady to při troše koncentrace sami uslyšíte). Ten ve filmu podle vlastních slov hraje "superhrdinu, který všem zachrání život." A jak se Slyovi za tuhle roli odvděčil? "Scénář Expendables 2 byl plný vulgárních dialogů, mnoho mladých lidí by tedy do kina nepustili. Já ale v takových filmech nehraju. Řekl jsem proto, že se projektu nezúčastním, pokud veškerá hrubá mluva nezmizí. Producenti mi vyhověli a film proto bude mít rating PG-13."

Pro pořádek ještě jednou: Expendables 2 se Sylvesterem Stallonem, Arnoldem Schwarzeneggerem, Brucem Willisem, Dolphem Lundgrenem, Jasonem Stathamem, Jetem Li, Jean-Claudem Van Dammem, Terrym Crewsem, Randym Couturem, Scottem Adkinsem a Chuckem Norrisem... v PG-13! MPAA sice rating ještě oficiálně neudělila a vždycky můžeme doufat v eRkovou verzi filmu na Blu-rayi a DVD. I tak by to ale chtělo odvážlivce, který to Chuckovi půjde vytmavit. Hlásí se někdo?

Aktualizace: Slyův vzkaz Harrymu Knowlesovi z AICN: „Harry, film je fantastický a Van Damme v něm podává velice dobrý výkon… O naší závěrečné bitce se bude mluvit ještě hodně dlouho. Zvěsti o PG-13 jsou pravdivé, ale než čtenáři začnou vynášet nějaké soudy, věřte mi, když říkám, že ten náš film VELKÝ v každém směru. A v každém z nich výborně šlape. Funguje na tolika emocionálních úrovních, že se o něj chceme podělit s co nejširším možným publikem. ALE nebojte se. Tahle epická grilovačka s nakopáváním zadků uspokojí každého. Sly.“

---

Vytáhni v hospodě: Chuck Norris přišel o panictví dřív než jeho otec.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace