Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S MovieZone na Skrytou hrozbu ve 3D!


ikona
st39.6
3dstar wars
Star Wars. Kino. Potřebujete snad vědět víc? 

Můžete 3D milovat, můžete ho nenávidět, minimálně za jedno mu ale ještě po celé roky budeme nesmírně vděční: do kin se díky stereoskopické konverzi vracejí největší filmové hity. Studia jednoduše přišla na to, že se jim vyplatí investovat několik desítek tisíc do převodu do třetího rozměru, v němž pak film vydělá další desítky milionů. A když se řekne "peníze", jeden pán na ně slyší obzvlášť dobře: George Lucas.

Že se Star Wars postupně vrátí do kin, už víme několik měsíců. Pokud se však těšíte na jediné správné pořadí jednotlivých epizod, máte smolíka. Do kin nejdříve půjde nová trilogie a až po ní ta stará - navíc pod podmínkou, že každý předchozí díl vydělá peníze na 3D konverzi a distribuci toho dalšího. 9. února se proto do kin chystá Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (viz 3D trailer) a musí vydělat dost na to, aby se rok poté mohla objevit epizoda druhá a tak dále a tak dále. Takže eMZáci, do zbraně. Následujících tři ledny teď každý alespoň dvaaosmdesátkrát do kina! To by bylo, abychom si v roce 2015 neužili Novou naději!

Na první projekci Skryté hrozby si vás dovolíme pozvat už teď. Ve spolupráci s CSWU totiž MovieZone připravila její premiéru mezi zdmi smíchovského Cinestaru, kde se 9. února ve 20:00 sejdou skalní fanoušci Star Wars. Žádný dress code naštěstí stanoven nebyl, bílé brnění i světelné meče proto můžete nechat ve skříni, přestože se objeví hodně lidí v převlecích... a dorazí i Darth Maul s Darthem Vaderem! Jak zjistíte na registračním formuláři, sympatických 130Kč je potřeba uhradit předem převodem, na místě platit možné nebude. Tak rezervujte jak diví! Další informace na facebook stránce události.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace