Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Tomb: Stallone vs. Schwarzenegger?


ikona
KarelR
arnold schwarzeneggersylvester stallonethe tomb
Vězeňské drama s božským obsazením? 

The Tomb už si touhle dobou musíte pamatovat. Původně projekt Bruce Wilise, který měl režírovat Antoine Fuqua, jsme totiž v docela krátké době řešili již dvakrát. Po Bruceově odchodu se o hlavní roli zajímal Arnold Schwarzenegger, na konci října ale skončila v rukou Sylvestera Stalloneho. Akční drama o expertním vězeňském architektovi, který musí utéct z vlastního výtvoru, tak má hlavní hvězdu.

Nového režiséra si ještě pořád nenašlo (Fuqua od něj ustoupil s Willisem), místo něj by ale k projektu mělo přibýt jiné zajímavé jméno. A jak už víte z nadpisu, jde o samotného Arnolda. Ten se smířil s tím, že si hlavní postavu zahraje Sly. Náhle ale zatoužil po jedné z vedlejších rolí, o níž zatím nevíme zhola nic. Je možné, že bude Stallonemu nějak pomáhat. Mnohem zajímavější variantou by ale určitě bylo, kdyby si střihnul záhadného intrikátora, který ho do vězení dostane. Že bychom si po druhých Expendables užili přímý souboj Slye s Arniem? Hm, velice lákavé vyhlídky...

---

Vytáhni v hospodě: Možná už jste slyšeli, že má Stallone v oblibě Edgara Allana Poea. Koneckonců o něm dlouho chystal film. Nejspíš ale nevíte, že se ve volném čase věnuje olejomalbě. A že jeho největším osobním hrdinou je... Leonardo Da Vinci!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace