Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pátí Piráti z Karibiku opět s Marshallem?


ikona
st39.6
Poučil se Jerry Bruckheimer po mizerné čtyřce? Moc ne.  

Čtvrtí piráti z Karibiku byli průšvih. Ne snad proto, že by na sebe nevydělali - naopak, Bruckheimera stáli méně než předchozí díly a v kinech trhli kolem miliardy, což na pár luxusních baráků vystlaných kožichy z panda medvídků stačí. Ale ten film byl nesnesitelně mizerný a nudný. To u atrakce, již z pirátů Gore Verbinski původní trilogií udělal, dost zamrzí. Nemá smysl všechno svádět na Roba Marshalla, jeho rutinní režie a neschopnost vydupat si pořádný scénář ale ničemu nepomohly. Takže jsme tak nějak doufali, že se Bruckheimer rozhodne na režijní sesli pátého dílu posadit někoho jiného.

Zatím to tak ale nevypadá. Sice se nejedná o žádnou zprávu o obsazování pozice režiséra, když vám ale Rob Marshall začne vyprávět, v jakém stádiu je preprodukce pátého dílu a jak vypadá nová verze scénáře, tak nějak to vypadá, jako by s ním Bruckheimer rovnou počítal. A to bolí.

Takže: V jakém stádiu je scénář pátých Pirátů? Inu, Terry Rosio dostal za úkol původní verzi, která byla hotová ještě než šla čtyřka do kin, značně přepracovat. Negativní ohlasy na Vlny podivna zřejmě k Buckheimerovi doputovaly a byly slyšet i přes balíky peněz (alespoň jedna dobrá zpráva) a Rossio teď má splácat zajímavé dobrodružství, tedy něco, čím čtyřka nebyla. Teprve až se mu podaří dát dohromady pořádný scénář, se začne s přípravami dalšího filmu.

Ostatně na pořádnou literární nálož čeká i Johnny Depp, který se prý do filmu se špatným scénářem nepustí. Ha, ha, ha. Protože jemu se na pandím kožíšku spí strašně špatně a peníze pro něj nic neznamenají, jak dokázal poslední sparrowovskou eskapádou. V Hollywoodu si asi všichni myslí, že jsme úplně natvrdlí. Zatím to tedy vypadá, že se nic nezmění a Marshall zůstane jako hlavní kormidelník i u dalších Pirátů. Tentokrát ale popluje na lodi, kterou si předem sám potopil.

---

Vytáhni v hospodě: Dlouhodobým partnerem Roba Marshalla je John DeLuca, divadelní režisér a choreograf. Marshall ho ve svých filmech docela protlačuje (vedle choreografie dělá DeLuca většinou režiséra druhého štábu), takže se připravte na to, že by v pátých pirátech mohlo být i několik tanečních čísel.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace