Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Natálka ve sci-fi od Wachowských?


ikona
KarelR
jupiter ascendingnatalie portmanwachowski bros.
Sourozenecké duo nemarní čas. 

Milovníci Matrixu a Speed Racera budou mít brzy Vánoce. A hned dvoje. Sourozenci Wachowští se totiž naplno vrátili k natáčení sci-fi filmů, a v horizontu několika let by nás chtěli překvapit minimálně dvěma. Ten první, adaptaci slavného románu Cloud Atlas, právě dolaďují na podzimní premiéru. Což znamená, že můžou svoji pozornost pomalu přesouvat k projektu číslo dvě.

Tím je originální akční sci-fi Jupiter Ascending, o které padla letmá zmínka v jedné z minulých novinek. Wachowští zatím svoji vizi úzkostlivě tají, takže známe jen žánr, a víme, že chtějí natáčet ještě letos. Nově se ale rozkřiklo, že pokud všechno klapne, mohla by si planetární vzestup užít Natalie Portman.

Pro Wachowské by to nebyl žádný velký krok do neznáma, jelikož s Natálkou pracovali už při produkování V jako Vendeta. Tentokrát by ji chtěli pod svoje křídla vzít naplno, což s sebou ale nese drobný problém. Jak nejspíš dobře víte, nejvystudovanější herečka v Hollywoodu měla před pár měsíci první dítě. To ji po smršti projektů (Černá labuť, Thor, Princ a pruďas...) na chvíli odstavilo ze hry, a s návratem před kamery hodlá ještě chvíli počkat.

Letošní podzim, který Wachowští zatím vidí jako startovní čáru Jupiteru, by pro ni osobně neměl být problém. Do cesty by jí ale mohli vkročit pánové od Marvelu, kterým podškrábla účast ve dvojce Thora. A ten by se měl teoreticky točit v tu samou dobu, což by Wachowské postavilo do nezáviděníhodné pozice. Přeobsazovat? Čekat? Zkusit s Marvelem vyjednat těsný, ale fungující rozvrh? Ať už to nakonec dopadne jakkoliv, snad se čerstvě oscarová maminka nakonec vejde jak do Asgardu, tak do vesmíru.

---

Vytáhni v hospodě: Bradley Cooper se může jít bodnout, protože Natálka umí plynně nejen francouzsky, ale i hebrejsky!

(A to, že se narodila v Jeruzalémě, s tím určitě nijak nesouvisí...)

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace