Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #121 o Avengers a Hobitovi


ikona
KarelR
víkendový výplach
Co internet provedl s trailery Batmana, Hobita a Promethea? A jak vypadají plyšoví Avengers? 

Novoroční výplach je tu. 

Lego pecka týdne
Někdy člověka štve, že je starej. Teda ne tak starej, že by mohl jít na pivko s Clintem Eastwoodem. Ale prostě moc starej na to, aby si mohl hrát s kupou barevných kostiček a nepřipadat si u toho jako podivín. Naše generace měla to štěstí, že v mládí mohla blbnout s X-Wingy, světelnými meči a rozplývat se nad cool kapucí Dartha Maula. Příští rok ale na lego trh konečně dorazí nejen ti nejslavnější superhrdinové od Marvelu a DC, ale také Pán prstenů. Bohatou filmovou nabídku tak přesně vyváží i nabídka stavebnic, a já pomalu začínám nenávidět každého desetiletého klučinu, který si bude moct postavit vlastní Helmův žleb...

Papundelkový Batman týdne
Vzpomínáte na "sweded" trailer Avengers? Tak to není moc co představovat. Ta samá skupina nadšenců předělala i trailer na nového Batmana, a je to prakticky stejná hlína.

Vetřelčí promo týdne
Prometheus se často pere s Temný rytíř povstal o pozici nejočekávanějšího filmu příštího roku. Někdo se víc těší do vesmíru, někdo do Gothamu, většina lidí to ale neřeší a je maximálně natěšená na obojí. Ať to nicméně máte jakkoliv, vidět teaser prvního Vetřelce v "prometheovském" teaseru je veliká cinefilská slast.

Seriálové finále týdne
Pánové z "Jak to mělo skončit" nemarnili ani o vánocích čas. Nejvtipnější animátorská grupa na netu si sice nevzala na paškál nějaký další velký film. Stihla si ale vzpomenout na finále LOSTu, které také nabízí solidní materiál k výbornému videu. Nečekejte ale zaměření na to "velké" finále. Tady se míří do mnohem zábavnějšího terče. Samozřejmě: POZOR NA SPOILERY!

"Videoklip" týdne
Joseph Gordon-Levitt a Zooey Deschanel jsou zase tady! Dvojka z 500 dní se Summer si na place hodně padla do noty, a od premiéry filmu natočila několik "bonusových videí". Jejich nejnovější počin se soustředí na nejzásadnější půlnoc roku.

Trpasličí remix týdne
Teaser Hobita byl jednou z největších věcí konce roku. Jeho hlavním trumfem potom byli zpívající trpaslíci, které Peter Jackson prodal se stoprocentní jistotou. Netrvalo proto dlouho, a někdo už píseň o Mlžných horách stihl zremixovat.

Plakáty týdne
Neuvěřitelný Hulk je zatím tím nejslabším, co nám pánové z Marvel Studios nabídli. Zelený obr je ale zároveň tím nejméně výdělečným superhrdinou z marvelácké stáje, za což může i slabší kampaň. Přeci jen, plakát s obřím monstrem, které kráčí na opačnou stranu než Edward Norton, nebyl nikterak úchvatný. Myslíte, že by film dopadl trochu lépe, kdyby se použil některý z odmítnutých návrhů?

Plyšoví mstitelé týdne
A Marvel ještě jednou. Příští rok nás čekají Whedonovi Avengers, kteří by mohli vydělat sakra velké peníze. I kdyby ale něco selhalo, může se studio zahojit na hračkách, kterých se dozajista prodají tuny. Chystá se spousta klasických figurek, plastových kladiv a látkových brnění, vedle toho ale přijde na trh i tahle plyšová podivnost se zeleným pidižvíkem, rudým marťanem a... bacha, to je Thor!

Novoroční přání týdne
Two best friends with holiday cheers aneb nejnávykovější video letošních Vánoc. Andy Samberg a Katy Perry dali hlasy dohromady a vzniklo z toho ujeté vánočně-novoroční přání, ve kterém určitě poznáte i dva náležitě zamaskované herce. A teď mě omluvte, musím do sámošky...

Duel týdne - Sherlock
V minulém "duelu" se vás Mr. Hlad ptal, jaké filmy jste dostali pod stromeček. Padlo hodně Star Wars, Pánů prstenů a dalších pecek na Blu-Rayi, vítězem jsem ale já, protože modrá tetralogie Smrtonosných zbraní je prostě nejvíc!

Dnes se vrátíme do klasičtějších kolejí. Už zítra se na britské obrazovky vrátí seriálový Sherlock Holmes a tři dny po něm dorazí do českých kin ten filmový. Takže: Robert Downey Jr. vs. Benedict Cumberbatch. Go!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace