Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnie jako anděl zkázy


ikona
KarelR
arnold schwarzenegger
Guvernátor s plýtváním náboji jen tak nepřestane. 

Možná tomu ještě pořád nevěříte, ale Arnold se opravdu vrátil. Ten jediný záběr v teaseru Expendables 2 nelhal, a už teď je jasné, že se bývalý guvernér Kalifornie objeví ve dvou akčních filmech. A třetí je na cestě.

Zatímco má Schwarzenegger dotočené nebo roztočené právě druhé Expendables, z nichž přebíhá na plac The Last Stand, ujasnil si i svůj další projekt. Bude jím akčňák Black Sunday (původně Black Sands), v němž si to jako nebezpečný samotář rozdá s výrobcem zbraní z jihozápadu. A když už bude v tom, pošle do pekel i jeho soukromou armádu.

Pokud ale čekáte tradiční žánrovku, jste vedle. Arnie teď odhalil, že je ve filmu menší twist, který spočívá v tom, že je jeho postava - a teď pozor - tak trochu anděl. Víc už prý prozradit nemůže, celkem to ale vysvětluje, jak se mu i v 64 letech poštěstí likvidace desítek padouchů najednou.

Na film, jenž by se měl začít točit 1. dubna 2012, každopádně dohlédne režijní duo Mike McCoy a Scott Waugh. Že je neznáte? Ale ano. Tahle dvojka má na svědomí očekávaný doku-akčňák (?) Act of Valor, a jestli se jí podaří prodat opravdové mariňáky jako filmové hrdiny, s kočírováním Arnolda by neměla mít sebemenší problém. Těšíme se už teď.

---

Vytáhni v hospodě: Když se v roce 1992 prodával první civilní hummer, hádejte, kdo si ho koupil. Teď už má Arnie doma čtyři a všechny jezdí na ekologická alternativní paliva. No... to už tak cool vlastně není.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace