Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Daniel Craig věčným Bondem?


ikona
st39.6
daniel craigJames Bondskyfall
V kolika dalších bondovkách se s Craigem setkáme? 

Natáčení třetího Bonda s Danielem Craigem je v plném proudu a zatímco scenárista John Logan potvrdil, že se má jednat o samostatný film, který nebude navazovat na předchozí dva díly, producent Michael G. Wilson nešetří superlativy a věří, že pod režijním dohledem Sama Mendese vzniká něco speciálního. Ještě aby ne. V souvislosti se Skyfall se pak rozpovídal také o Bondově budoucnosti a filmové fanoušky tak trochu zaskočil. Pro Daniela Craiga totiž chystá dlouhodobou smlouvu, která by z něj mohla udělat Bonda na příštích několik let.

Craig je prý snem každého filmaře a dělá vše pro to, aby se z nové bondovky vyklubal pořádný film. Asi nejen proto ho Wilson brzy osloví se smlouvou rovnou na dalších pět filmových Bondů. Kdyby jí Daniel Craig přijal a podepsal, znamenalo by to, že by osmi filmy překonal dosavadní rekord Rogera Moorea, který je zatím "nejdéle trvajícícm Bondem".

Také by to znamenalo, že bychom se mohli s Danielem Craigem jakožto s Bondem setkávat třeba i za patnáct let, což je docela absurdní myšlenka. Craig je sice skvělý moderní Bond, ale držet ho pod jednou frančízou po tak ohromně dlouhé časové období by mu už prospět nemuselo. To ani nemluvě o tom, že žijeme v době, kdy se filmové série dožívají remaků nebo restartů každý třetí nebo čtvrtý díl. Zatím je samozřejmě bondovská budoucnost ve hvězdách a Daniel Craig si bude podpis asi dost dlouho rozmýšlet. Co byste mu radili vy? Má vůbec dneska smysl tak dlouhodobý úvazek?

---

Vytáhni v hospodě: Daniel Craig nedávno přiznal, že byl scénář jeho druhého Bonda uspěchán kvůli scenáristické stávce a že ho Paul Haggis docela podělal - s Forsterem Craig scénář přepisoval přímo na placu. A to měl Haggis původně Quantum of Solace také režírovat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace