Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #118 o modelkách a Pokémonech


ikona
st39.6
michael bayvíkendový výplach
Co točil Michael Bay v Praze? Jak si vyzdobit vánoční stromek? A pronikli Pokémoni do politiky?  

Vyplašíme vám kožich ;)

Reklama týdne

Co dělá Michael Bay, když zrovna nevyhazuje do povětří polovinu města a nevede tuny šrotu do ultimátní řežby? Snad si nemyslíte, že by ve volných chvílích odpočíval. Kdepak, místo toho se nahlásí u Victoria´s Secret, sesbírá pár modelek a vyrazí do Prahy, aby tu vystřihnul reklamu na zimní kolekci jedné z nejslavnějších značek na luxusní spodní prádlo. Je to klasický Bay, jen bez výbuchů a s o něco větším množstvím skoroobnažených těl. A co si budeme povídat, kouká se na to pěkně.

Vánoční stromeček týdne

Některé obchodní domy začaly s vánoční výzdobou už v říjnu, střízlivější domácnosti se do ní ale pouští až teď. Máme proto pro vás jeden tip, jak si vytunit vánoční stromeček takovým stylem, že budou chtít všichni vaši přátelé slavit Štědrý večer u vás. Ostatně kdo by nechtěl dostat dáreček od Ježíška přímo pod Darth Vadera!

Rekapitulace týdne

Blíží se konec roku a pro filmové fanoušky to krom dohánění restů znamená, že se můžou těšit na spousty rekapitulačních videí, v nichž jim šikovní střihači připomenou celou uplynulou sezónu. V některých případech se v člověku probouzí skoro až nostalgie, vždyť je to celá věčnost, co jsme se v kině potkali s Green Hornetem, s "Angry" Nickem Cagem, nebo co nás překvapil Hayden Christensen ve Vanishing on 7th Street. Tahle šestiminutovka vám nejen tyhle momenty, ale další desítky jim podobných připomene v naprosto parádním sestřihu, který zvládne připomenout akční libovky i zahrát na emoce. Prda.

Citát týdne

Jak se pozná největší borec americké politiky? Třeba tak, že během své kampaně, v níž kandiduje na pozici nejmocnějšího muže světa, cituje Pokémony. Přesně to udělal Herman Cain, který boj o prezidentskou funkci ve Spojených státech nedávno vzdal, protože se provalilo, že obtěžoval několik svých kolegyň a navrch si už třináct let užívá záletů s jinou ženou. Tenhle chlap si prostě umí užívat života. Když zrovna sexuálně neobtěžuje ženské, kouká na Pokémony! Gotta catch´em all!

Pulp Fiction týdne

Quentin Tarantino si ve svých filmech moc rád pohrává s chronologií a všechno, co lze zpřeházet, s radostí zpřehází. Ale jaké by jeho filmy byly, kdyby všechno vyprávěl chronologicky? Neztratily by své kouzlo? Teď to můžete sami zjistit. Uživatel s přezdívkou crimewriter95 nahrál celý film na YouTube a časovou posloupnost při té příležitosti upravil tak, aby byl film vyprávěn lineárně. Až tedy někdy dostanete chuť na Tarantina, zkuste si vzpomenout na tohle video a na film se podívat také trochu jinak.

Kraťas týdne

Co dělají hračky, když zrovna nejsme doma, nám přiblížilo už Toy Story, ani doják z produkce Pixaru ale nebyl tak emocemi prošpikovaný, jako tenhle kraťas od Toma Jenkinse. Sice na první pohled vypadá jako pouhá reklama na Street View od Googlu, ale můžete se spolehnout, že na jeho konci vyměknete jak čerstvě upečený koblížek.

Stormtroopeři týdne

Stormtroopeři jsou všichni klonem jednoho vojáka. Co kdyby se ale George Lucas rozhodl, že místo vojáka naklonuje třeba superhrdiny? Jak by vypadal takový Stormtrooper Captain America? Pokud vám to někdy vrtalo hlavou, tady máte odpověď - Jon Bolerjack nakombinoval comicsové hrdiny s Lucasovými vojáky a vznikla z toho armáda několika mužů, proti které by se nepustil snad nikdo.

Dětský brainwashing týdne

Některé americké diskuzní pořady jsou řádně na hlavu, to všichni víme. Když se vám ale moderátor Fox Business snaží vnutit, že jsou Muppeti film, který vaše milované potomky očkuje tím, že jsou všechny korporátní společnosti špatné, že je kšeft s ropou zločinný a že bohatství z vás automaticky dělá špatného člověka, něco je hodně špatně. Přesně o tom se vás pokusí přesvědčit v pořadu Follow the Money na poli sedmi minut jeden dobrák spolu s bandou maniakálních přispívajících, kteří srovnávají Muppety a druhá Auta se Syrianou a s There Will Be Blood, vidí ve všem, co Hollywood plodí, čirou agendu proti korporátním společnostem a ropném průmyslu ... prostě jsou to šílenci. Mluví za ně především jejich hloupé argumenty, tak se přesvědčte sami. Těžko říct, jestli je to sranda, nebo spíš k pláči.

Ptáci týdne

Znáte hru Angry Birds? Pokud jste zrovna nepřiletěli z hodně dlouhého intergalaktického výletu, je to vysoce pravděpodobné. Tahle hra pro mobilní telefony za sebou má stamiliony stažení a hrajou jí děti i dospělí po celém světě. Není tedy divu, že se začalo mluvit také o filmové adaptaci. Jak dopadne ta skutečná, nevíme, zato se ale můžeme podívat, jak by asi vypadala, kdyby se její režie ujal Guy Ritchie. Několik gangsterů, praštění Britové a parta sličných "ptáčků". Všem jde o jedno: o zlaté vejce. Kdo se k němu prostřílí první?

Obal týdne

Z nové Planety opic se vyklubalo jedno z letošních nejmilejších filmových překvapení a lidé z ní odcházeli nadšení. Nebyl to ale James Franco, kdo svým hereckým výkonem každého odzbrojoval, byl to Andy Serkis. Člověk, kterého známe jako Gluma, se předlohou pro opici stal už dříve - "hrál" King Konga. Teprve v nové Planetě opic byl ale jeho herecký výkon za digitální maskou tak silný, že se začalo mluvit o oscarové nominaci. Dostal by jí tak člověk, kterého jsme na plátně neviděli ani vteřinu a přitom byl všudypřítomný. Je svatá pravda, že Serkisův Caesar je úchvatnou filmovou postavou, ale bude to stačit k tomu, aby za něj Serkis dostal Oscara? To nikdo neví. Každopádně se rozjela kampaň za to, aby se Andy "Caesar" Serkis probojoval alespoň mezi nominace. "Nastal čas", praví kampaň a přidává se k ní i Hollywood Reporter s výborným holografickým obalem.

Duel týdne 

Minulý týden jste si na případně uvolněné pozici Michaela Baye u čtvrtých Transformers představovali například Justina Lina, Neilla Blomkampa, Stephena Sommerse nebo sourozence Wachovské.

Tentokrát se vás zeptáme, když už jsme se opět dostali k těm Oscarům, kdo další by se měl v letošních hereckých nominacích a kdo vás svým hereckým přednesem zaujal letos nejvíce. Jméno klasicky do předmětu, důvody do komentáře.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (30)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace