Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robocop na palubě Enterprise


ikona
KarelR
j. j. abramsstar trekstar trek 2
Jak se rozrůstá obsazení druhého Star Treku? 

Tak si to pojďme shrnout. Druhý Star Trek definitivně režíruje J. J. Abrams, který si u Paramountu vydupal odsun premiéry na 17. května 2013. Enterprise přiletí ve 3D, budou na ní všichni staří známí a v současnosti se pracuje na tom, aby film dostal trochu nové krve. Už asi týden víme, že se obsazení rozroste o Alice Eve, a že ho spolu s ní obohatí i Peter Weller. Studio zatím odmítá potvrdit, jaké role vyfasovali. Blonďatá sexbomba by ale mohla odolávat proslulým balícím technikám kapitána Kirka. A legendární Robocop si podle zákulisního šepotu zahraje ředitele nějaké velké korporace, jejíž úmysly by nemusely být zrovna mírumilovné.

Weller ale bude jen jedním ze dvou záporáků. Toho hlavního si měl střihnout Benicio del Toro, vyjednávání ale nakonec nedopadla příznivě a Abrams musel začít hledat jinde. A podle všeho rychle našel hned dva nové kandidáty: Jordiho Mollu, jehož si můžete pamatovat jako padoucha z druhých Mizerů, a především Édgara Ramíreze, který si to rozdal s Mattem Damonem v Bourneově ultimátu. Pro oba pány by tahle role znamenala velký kariérní skok, určitě ho ale nedostanou zadarmo.

Záporák ve druhém Star Treku bude totiž klíčový a výběr herců (Portorikánce má nahradit Španěl nebo Venezuelan) naznačuje, že má Abrams ve scénáři charismatickou exotickou postavu. Což nahrává znovu oživeným spekulacím o tom, jestli se na plátně náhodou neobjeví slavný Khan. Tvůrci to vytrvale popírají, novinářské zdroje zase nezdolného krutovládce vytrvale vrací do hry. Ať už to ale ve finále dopadne jakkoliv, jestli posádka Enterprise udolá Robocopa, kohokoliv jiného by si měla dát k snídani.

---

Vytáhni v hospodě: Otce Jima Kirka, který ukázal svoji odvahu v úvodní desetiminutovce Star Treku, měl původně hrát Matt Damon. Nakonec ale s Abramsem došli k rozhodnutí, že by na sebe strhnul příliš velkou pozornost, a roli dostal budoucí Thor Chris Hemsworth.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace