Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 48/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo natočí třetí Bridget Jones? Co chystá Martin Scorsese? A proč se nestěhovat do Kalifornie?  

V thrilleru o pomstě bývalému parťákovi By Virtue Fall si pod dohledem Sheldona Turnera zahraje vedle Erica Bany i Armie Hammer. Adam Sandler chystá sequel Machrů a dočkáme se prý i dvojky povedeného Obhájce. Angelina Jolie se možná objeví v novém a zatím nepojmenovaném thrilleru Luca Bessona ze světa vědců. William Hurt si zahraje pod dohledem Andrew Niccola v The Host, adaptaci knihy Stephenie Meyer. Mohlo by to být lepší než Stmívání. Naomi Watts a Robin Wright se sejdou v erotickém dramatu Grandmothers, které by mělo oslavovat ženství. Felicity Jones si zahraje milenku Charlese Dickense v The Invisible Woman. Marion Cotillard možná uvidíme v Arthur & Lancelot v roli Morgany. Julia Roberts si v Second Act zahraje ženu, která nemusela nikdy pracovat a když ji okolností donutí najít si zaměstnání, nejde to úplně snadno.

Režisér Lovců hlav Morten Tyldum chystá hollywoodský debut What Happened to Monday?, ve kterém dvojčata musí celý život předstírat, že jsou jedním člověkem, státní politika totiž dovoluje manželům jen jedno dítě. Chris Columbus produkuje Christ the Lord: Out of Egypt o sedmiletém Ježíšovi, který zjišťuje, jak to s ním vlastně je. Dalším jeho projektem je How To Live Safely in a Science Fictional Universe, v němž bude cestovatel časem hledat svého otce. Režisér třetí Paranormal Activity Tod Williams chystá horor Those Across The River, v němž se podíváme do období hospodářské krize a odhalíme staré a hodně ošklivé tajemství. Dalším projektem Martina Scorseseho je dlouho odkládaný příběh misionářů v Japonsku v sedmnáctém století Silence. Bruce Beresford se chystá natočit film o tom, jak slavnému architektovi Franku Lloydovi Wrightovi zavraždili rodinu. Adam Shankman chystá novou verzi Louskáčka. Režisér Do naha! Peter Cattaneo by mohl natočit třetí Deník Bridget Jonesové. Allan Loeb píše scénář k San Andreas 3D, ve filmu se můžeme těšit na hodně velké zemětřesení, během něhož se bude chlapík snažit najít svou manželku a děti, zatímco se Kalifornie bude odtrhávat od amerického pobřeží.

Za týden zdar

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace