Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor opět bez režiséra


ikona
st39.6
thor 2
Patty Jenkins odstupuje od druhého Thora, ten tak přichází již o druhého režiséra. 

Trable v ráji? Vypadá to tak! Producenti Marvelu se totiž opět museli rozeběhnout do všech světových stran a začít hledat člověka, bez kterého filmy vznikají docela těžko: režiséra. Patty Jenkins, stojící za Zrůdou s oscarovou Charlize Theron, totiž po několika měsících odstoupila od režie pokračování letošního hitu Thora. Bůh hromu tak přichází o režiséra již podruhé, před Patty Jenkins ho měl totiž točit Brian Kirk, i když to tehdá nebylo nic oficiálního.

Jenkins od projektu odstoupila kvůli tvůrčím neshodám, což může znamenat téměř cokoliv. Zajímavý je spíš komentář Marvelu, že Patty nakonec stejně u nějaké comicsárny dost pravděpodobně skončí. Jen to nebude sequel, ale nějaká z dalších připravovaných adaptací. Je tedy klidně možné, že práce Patty Jenkins neodpovídala původní vizi Kennetha Branagha, od které možná studio nechtělo upustit. Ale pes může být zakopán i někde úplně jinde.

Jedno je každopádně jisté. Premiéra druhého Thora byla vytesána do kamene už dávno, do kin by měl dorazit 13. listopadu 2013. To mu dává stále ohromné množství času na to, aby si našel nového režiséra. Horší už je, že podobné šarády většinou nevěstí nic dobrého (vzpomeňte si třeba na střídání režisérů u Vlkodlaka). Přidejte k tomu fakt, že si Marvel za svou krátkou existenci mezi filmovými studii dokázal vybudovat pověst solidního škrta a máte před sebou film, ke kterému se možná nikdo nepožene. Nicméně právě teď nastal ten právný čas na fanouškovské spekulace. Takže: Koho chcete vidět na režijní sesli druhého Thora tentokrát?

---

Vytáhni v hospodě: Nejedná se o první tahanice kolem Thora. Toho už měl Hollywood v hledáčku dlouho, před Branaghem ho měl režírovat Matthew Vaughn a v devadesátých letech si ho chtěl po Darkmanovi střihnout Sam Raimi. To by teprve byla jízda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace