Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy se vrátí Jack Bauer?


ikona
Mr. Hlad
jack bauerkiefer sutherland
Největší televizní drsňák to s celovečerní misí myslí vážně 

Seriál 24 hodin sice už skončil, ale na osm akcí narvaných sezón, počítačovou hru a televizní film se zapomíná docela těžko. Tahle akčně-špionážní záležitost patří mezi zásadní televizní díla a jako jedna z prvních dokázala smazávat rozdíly mezi tím, co běží v bedně a tím, na co si můžete zajít do kina. Agent Jack Bauer má pořád spoustu fanoušků a nebýt téhle role, Kiefer Sutherland by možná dělal přicmrndávače Stevenu Seagalovi. O celovečerním filmu se mluví prakticky od okamžiku, kdy seriál v televizi skončil, ovšem dosud se jen posouvaly termíny, měnili scénáristé a uklidňovali fanoušci. Producent Brian Grazer teď však prohlásil, že celovečerní Čtyřiadvacítka se začne točit v dubnu, kdy bude mít Kiefer Sutherland volno.

O čem bude, však zatím nikdo netuší. Původně se plánovalo, že si Jack Bauer vyrazí do Evropy, bohužel scénárista Billy Ray se svou prací u producentů neuspěl a nahradil ho Mark Bomback, jenž má za sebou třeba čtvrtou Smrtonosnou past. Ten by měl hotový scénář odevzdat do konce roku a nikdo netuší, jestli na Rayovu práci navazoval, nebo psal úplně od začátku. Kdo seriál dokoukal, ten ví, že by film klidně mohl začít jedenáct vteřin po konci poslední epizody. Grazer teď však nejspíš řeší jiný problém, protože nemá režiséra. Původně se mluvilo o tom, že by se za kameru mohl postavit Tony Scott. Ten má však momentálně plné ruce práce se svým thrillerem Narco Sub. Grazer má prý ale v hledáčku pětici náhradníků, jejich jména ovšem odmítá prozradit. Snad budeme příjemně překvapeni a nedostaneme třeba Roberta Luketica nebo nějakého podobného „umím natočit jakýkoliv žánr, ale nikdy se nevyhrabu nad průměr" kašpara. To by si Jack Bauer nezasloužil.

Vytáhni v hospodě: Logickou volbou pro režiséra by byl tvůrce seriálu John Cassar, jenž natočil i přes šedesát epizod Čtyřiadvacítky. Cassar má ovšem na kontě i několik lahůdek s Hulkem Hoganem, takže doporučujeme hledat jinde. Nebo by to celé mohlo skončit nějak takhle.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace