Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Transformers 4 od Baye? Naděje žije.


ikona
KarelR
michael baysteven spielbergtransformers 4
Spielberg a Bay nic nevylučují. 

Základní pravidlo Hollywoodu, oblíbená fráze "nikdy neříkej nikdy", opět úřaduje. Už pěkných pár měsíců posloucháme, že Transformers 4 sice budou, ale opustí je jak režisér Michael Bay, tak jejich hlavní lidská hvězda Shia LaBeouf. Třetí díl jasně ukázal, že se u téhle značky nikdo změn nebojí (aneb proslulá kauza "pápá, Megan"). A že je pro finanční úspěch je důležité jen to, aby se na plátně proháněli obří digitální roboti. Pánové od Hasbra a studia Paramount jsou si ale vědomi toho, že stavět tvůrčí tým od píky není zas taková legrace. Pořád se tedy snaží Baye přesvědčit k návratu, a vypadá to, že nejsou úplně neúspěšní.

Steven Spielberg a Michael Bay se čerstvě rozmluvili o čtvrtých Transformers, a z obou dvou v podstatě vypadlo, že nic není vyřešeno. Spielberg by Baye rád viděl u režie čtvrtého filmu, protože mu přijde trojka nejlepší (uf), a zároveň si myslí, že hláškující plecháče nikdy neukočíruje lépe. To by ještě nebylo nic zásadního, kdyby sám Bay současně necuknul o krok zpět od svého režisérského finiše u robotů. Pořád sice hodlá natočit svůj malý film Pain & Gain. Najednou ale přestal vylučovat možnost, že se po něm vrátí k robotům: "Debatujeme o tom, ale v tuhle chvíli ještě není nic jisté. Nejdřív natočím svůj malý film a potom si teprve promluvíme o tom, jestli do toho půjdu." Máme tu tedy podobnou situaci, jaká nastala po druhém filmu. A Bayovi očividně strkají před nos tak velké šeky, až mu z toho jde hlava kolem.

Nic samozřejmě není vyřešené ani předběžně dohodnuté a pořád je velmi vysoká pravděpodobnost, že se Bay k Transfomerům nevrátí. Už to, že po Pain & Gain hodlá znovu usednout za vyjednávací stůl, však naznačuje, že ho něco může zlomit. Byli byste rádi, kdyby nakonec povolil? Anebo doufáte, že se konečně vrátí k o něco dospělejší blockbusterové tvorbě? Diskuzní duel začíná!

---

Vytáhni v hospodě: Sentinela Primea ze třetích Transformerů mluví Leonard Nimoy, jeho vizuální předlohou ale byl Sean Connery. Najděte deset rozdílů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace