Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Flight Of The Conchords v celovečeráku?


ikona
st39.6
"Hudební skupina" Flight of the Conchords si po seriálu vyzkouší i celovečerák 

Televiznímu seriálu Flight of the Conchords se povedlo něco, v čem by se měly inspirovat desítky jiných show: skončil ještě v momentě, kdy s ním byla zábava. Seriál o dvojici Breta McKenzieho a Jemainea Clementa, kteří hrají sami sebe, kterak se snaží prosadit se svou vtipnou hudební produkcí v New Yorku (poté, co opustili rodný Nový Zéland, kde se svou hudbou slavili ohromný úspěch), se dožil pouhých dvou sezón a poté se McKenzie a Clement rozešli (McKenzie bude ve třetích Mužích v černém, navíc skládal hudbu do Muppetů). Teď by se však dvojice mohla opět sejít, a to rovnou na stříbrném plátně.

V rozhovoru to zmínil právě McKenzie, který tvrdí, že se pokusí dát dohromady celovečerák. Všechno, co k tomu prý potřebují, je dobrý námět. Ano, tak jednoduché to bývá vždycky, ostatně sám McKenzie si z toho dělal legraci a pokračoval, že začnou točit možná už příští týden, týden na to film sestřihají a tak do měsíce už se budou procházet po červeném koberci na slavnostní premiéře.

Samozřejmě je to naprostá blbost, ale minimálně první část McKenzie myslel vážně. Flight of the Conchords by se opravdu mohlo dožít celovečeráku. Ten by mohl být zajímavý především kvůli hudbě, která pro něj vznikne, vždyť Flight of the Conchords za sebou mají několik geniálních pecek (jedna za všechny: The Humans Are Dead). Kdyby se jim podařilo dát dohromady podobnou hudbu znovu, úspěch - i když vedle Twilightu dost malý - by měli zaručený, nemyslíte?

---

Vytáhni v hospodě: Bret McKenzie měl drobňoučké cameo v Pánovi prstenů, kde se objevil jako elf, jehož příběhová linie v knižní předloze téměř neexistuje. Jackson jí pro dvoudílného Hobita rozšířil, takže bychom si měli McKenzieho ve Středozemi v příštích letech užít podstatně víc. S kytarou v ruce to ale asi nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace