Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ethan Hawke a Julie Delpy chystají třetí rande


ikona
Mr. Hlad
Richard Linklater
Ze slavných ukecaných romancí bude trilogie 

Ethan Hawke a Julie Delpy jsou rozhodně zajímaví herci. Sice by je nejspíš ani jejich nejmilitantnější fanoušci nezařadili mezi největší hvězdy, ovšem během svých kariér zvládali dobře kombinovat velké komerční blockbustery s menšími a nezávislejšími projekty a člověk je tak nějak zvědavý na všechno, v čem se objeví. Jejich společné filmy Před úsvitem a Před soumrakem patří k tomu nejlepšímu, co žánr ukecaných realistických romancí může nabídnout a minimálně polovina redakce by byla ochotná klidně se za jejich kvality i porvat. V prvním filmu se mladý Američan Jesse a francouzská studentka Celine setkali ve vlaku do Vídně a prožili spolu pár hodin, na které se nezapomíná. V roce 2004 na sebe narazili v Paříži a zjistili, že jiskra, která v minulosti přeskočila, nebyla náhoda.

Teď bychom měli zjistit, jak to celé s Jessem a Celine dopadlo. Ethan Hawke, Julie Delpy a režisér Richard Linklater totiž údajně dost vážně uvažují o tom, že se k hrdinům vrátí. Mezi prvním a druhým dílem uběhlo devět let a tvůrci by rádi měli stejnou pauzu i mezi dvojkou a trojkou, takže je dost možné, že se jí dočkáme už za dva roky, pokud se kamery v létě spustí. Devět let je dlouhá doba a nikdo z trojice nehodlá prozradit, co se s Jessem a Celine stalo. Dali se dohromady? Zjistili, že to neklape? Zase se na téměř dekádu odloučili? Na tyhle otázky dostaneme odpověď až v budoucnu, důležité ale je, že se okolo téhle série něco děje. Málokterá by si to zasloužila víc. Máte tip na město, kde by se tenhle pár mohl procházet tentokrát?

---

Vytáhni v hospodě: Před soumrakem bylo nominováno na Oscara za nejlepší adaptovaný scénář, ačkoliv jde o původní text, který nevychází z žádné knihy, článku, comicsu nebo vtipu na krabičce cereálií. Akademie ovšem všechna pokračování považuje za adaptace, protože vychází z prvního dílu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace