Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Scorsese přitvrdí!


ikona
st39.6
Martin Scorsese natočí temný detektivní thriller 

Trailery na Huga a jeho velký objev možná neslibují jeden z nejlepších filmů roku, nic to ale nezmění na faktu, že sám Scorsese jedním z nejlepších filmařů rozhodně je. Akorát si potřeboval odpočinout u dětské látky. Stane se. Pokud máte tohoto legendárního režiséra raději v trochu temnější poloze, máte se teď na co těšit.

Scorsese už si totiž vybral svůj příští projekt. Nebude jím ani Silence, ani The Irishman, na které už se jeho fanoušci dlouho těší. Bude jím The Snowman, thriller podle knihy Joa Nesbø. Vyprávět má o sériovém vrahovi, který zanechává šátky svých obětí obvázané kolem sněhuláků. Hlavním hrdinou knížek a tedy i chystaného filmu pak je netradiční detektiv, který má problémy s alkoholem a s disciplínou, takže se často doslova utrhne ze řetězu.

Scorsesemu temnější kriminálky a thrillery všeobecně vždycky sedly, takže většině fanoušků jeho volba docela jistě udělá radost. Teď už je jen otázkou, koho v hlavní roli uvidíme. Samozřejmě se nabízí Leonardo DiCaprio, kterého Scorsese tlačí téměř všude, kam to jde. Ona by to vlastně nakonec nebyla zas tak špatná volba. Nebo by se mohl vráti k De Nirovi! Jedno je každopádně skoro jisté: vzhledem ke Scorseseho nadšení z této technologie je docela pravděpodobné, že film vznikne ve 3D.

---

Vytáhni v hospodě: Martin Scorsese je nejen skvělý filmař, ale také teoretik a učitel. Takže by nemělo nikoho překvapit, že učil režii třeba Olivera Stonea nebo Spikea Lee.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace