Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akira a hvězdy z Twilightu i Promethea


ikona
st39.6
akiragame of thronesgary oldmankristen stewart
Kdo si zahraje v Akiře? Pravděpodobně každý, kdo se v poslední době objevil v něčem větším. 

Sledovat dění kolem hrané adaptace legendárního Akiry je běh na zatraceně dlouhou trať. Za ta léta, co se o hollywoodské verzi Akiry mluví, se nad projektem vystřídala hromada velkých jmen. Už jen výčet herců, kteří měli hlavní roli ztvárnit, nebo o nich studio alespoň uvažovalo, je ohromující: Brad Pitt, Keanu Reeves, Andrew Garfield, James McAvoy, James Franco nebo třeba Robert Pattinson. Jinými slovy: Warneři si v hlavní roli Akiry za poslední roky představovali prakticky všechny herce, kteří měli v kinech nějaký větší hit.

V duchu této strategie se samozřejmě pokračuje, nikoho proto asi nepřekvapí, že se od Roberta Pattinsona přeskočilo k další twilighťácké hvězdičce: ke Kristen Stewart. Ta by si samozřejmě nezahrála Kanedu ani Tetsua (hrála by Kei, což je vlastně role, do které se dost hodí), nicméně opět bychom měli tuto zprávu brát s nadhledem. Nicméně nejen herci se kolem Akiry střídají jak ponožky, ani režiséři to nemají snadné. Proto je klidně možné, že Jaume Collet-Serra (Orphan, Neznámý), který vystřídal bratry Hughesovy, také u filmu moc dlouho nevydrží a na Akiru budeme čekat o další rok déle. Ale nemalujme čerta na zeď.

Zatím raději pojďme spekulovat, kdo další se ve filmu objeví. Mluví se totiž o tom, že se vedle Kristen jakožto Kei objeví také Garret Hedlund (Tron: Legacy) jakožto Kaneda. A aby toho nebylo málo, pro roli Tetsua si Warneři vybírají z tohoto seznamu jmen:

D.J. Cotrona (G.I.Joe 2)

Logan Marshal Green (Prometheus)

Toby Kebbell (RocknRolla)

Richard Madden (Hra o trůny)

Rami Malek (The Pacific, Twilight: Rozbřesk část 2.)

Michael Pitt (Boardwalk Empire)

Paul Dano (Kovbojové a vetřelci, There Will Be Blood)

Alden Ehrenreich (Tetro)

Pro většinu z vás se pravděpodobně jedná o dost neznámá jména, ostatně ta největší sláva je očividně teprve čeká. Kolem Akiry se však motají i další tváře, které tentokrát poznáte bez problémů - ve filmu se dost pravděpodobně objeví také Gary Oldman a Helena Bonham Carter.

Tedy možná. Pokud Akira vůbec někdy vznikne.

--

Vytáhni v hospodě: Prvním velkým filmem Kristen Stewart nebylo Stmívání, ale Fincherův Úkryt. Při pohledu na plakáty na proklaté Twilight už si to uvědomuje málokdo. Stačilo však málo a Kristen by tak ohromná kariéra minula. Původně se totiž měla v Úkrytu objevit "hrdinka" Hayden Panettiere, Kristen jí nahrazovala na poslední chvíli.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace