Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tarsem vyvraždí elfy a upíry


ikona
KarelR
killing on carnival rowtarsem singh
Nadějná zápletka mizí do rukou režiséra Války bohů. 

Někteří měli jasno už po Cele nebo Pádu. Tarsem Singh umí komponovat hezké umělecké obrázky, jako vypravěč ale stojí za starou belu. Je proto docela neuvěřitelné, že začal nedávno kopat vyšší ligu, a dostal do pácu Válku bohů nebo Sněhurku. Že podle očekávání zprznil to první je celkem nová informace. To druhé potom už z traileru vypadá na ještě větší průšvih. Tohle ale není nic, co by vás v Hollywoodu zastavilo od dalších nabídek na práci. A tak Tarsem vesele kráčí dál a vymýšlí, kam by ještě nacpal svoje ultradlouhé zpomalovačky.

V minulých týdnech se motal okolo několika filmů, nejnověji se ale rozhodl točit Killing on the Carnival Row. Fantasy drama, ve kterém se podíváme do města z budoucnosti (jež však nápadně připomíná Londýn 18. století), měli chvíli v hledáčku Guillermo del Toro a Neil Jordan. Aby také ne, když je tohle místo přeplněné lidmi, elfy, vílami a upíry a mezi nimi pobíhá sériový vrah, kterého chytá zkušený detektiv. Ideální materiál hlavně pro prvního z nich teď ale končí v rukách Tarsema Singha. A každý, kdo viděl alespoň jeden z jeho filmů, si nejspíš umí živě představit, jak to dopadne. Jásání z nádherných fotek, podivný údiv u stylizovaných trailerů... a potom nejspíš zase zjistíme, že víc než pěkné obrázky Tarsem příliš neumí. Díky už teď.

---

Vytáhni v hopodě: Guillermo del Toro právě začal natáčet apokalyptický sci-fi akčňák Pacific Rim a včera o něm řekl: "Je to nádherná pocta obrovským monstrům. Obří monstra vs. obří roboti. Pětadvacet pater vysocí roboti se řežou s pětadvacet pater vysokými monstry." Budiž mu odpuštěno, že se nepustil do Killing on the Carnival Row.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace