Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 44/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co si nepamatuje Clive Owen? Je Elijah Wood maniak? A co chystá tvůrce nové Planety opic?  

David Schwimmer by si překvapivě mohl zahrát roli nájemného vraha jménem Richard Kulinski ve filmu The Iceman. V hlavní roli adaptace romantické sci-fi od autorky Stmívání The Host by se měl objevit Jake Abel. Hayley Atwell a David Morrisey si zahrají ve steampunkovém dobrodružství Captain Nemo 3D, ve kterém bude slavný hrdina hledat monstrum napadající námořní lodě. Clive Owen se objeví v thrilleru Recall, v němž si zahraje agenta NSA, kterému tak trochu neslouží paměť a netuší, co se zvrtlo při jedné zdánlivě obyčejné záchraně rukojmích. Ve sci-fi novince Rolanda Emmericha Singularity, v níž se lidstvo bude muset porvat s technologií, která mu přerostla přes hlavu, bude hrát hlavní roli možná někdo z trojice Luke Grimes, Julian Morris a Logan Marshall Green. Elijah Wood si zahraje v remaku hororu Maniac magora, který skalpuje ženy. Jessica Chastain si zahraje princeznu Dianu v životopisu Caught in Fligh¸ režie se ujme tvůrce Pádu třetí říše Olivier Hirschbiegel.

Režisér biografie Notorious George Tillman Jr. chystá životopis hudební legendy Milese Davise. Režisér dvojky hororu Hory mají oči Martin Weisz chystá mysteriózní thriller Dreamt, v němž dva lidé zjistí, že mají tak trochu společné sny a životy. A že se o ně nechtějí dělit. Scott Frank natočí adaptaci televizní minisérie Unforgiven, v níž vražedkyně odejde po patnácti letech z vězení jen aby zjistila, že se jí chce někdo pomstít. Brian Kirk, jež se motal okolo druhého Thora a točil Hru o trůny, bude režírovat thriller Midnight Delivery, v němž se hrdina bude pokoušet osvobodit svého syna tím, že se stane pašerákem drog, produkuje Guillermo del Toro. Tvůrce nové Planety opic Rupert Wyatt by mohl natočit film o smrti agenta KGB Alexandera Litviněnka Londongrad. Scenárista Akiva Goldsman se chytá poprvé režírovat a vybral si příběh mladého irského drsňáka Winter`s Tale. Děj se má odehrávat na začátku a na konci dvacátého století a uvidíme tam Russella Crowa, Benjamina Walkera a Toma Hiddlestona.

Za týden zdar

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace