Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Druhý Star Trek hledá záporáka


ikona
st39.6
benicio del toroj. j. abramsstar trek 2
J.J. Abrams obsazuje. A bude se vám to líbit! 

Fanoušci se ještě nestačili vzpamatovat z oslav oficiálního návratu J.J. Abrams|J.J. Abramse ke Star Treku a už před sebou mají další důvod k otevření archivního šampaňského. Abrams totiž momentálně obsazuje a zatímco v hlavních "kladných" rolích má docela jasno - prostě se vrátí předchozí ansámbl, takže žádné překvapení, obsazení záporáka se samozřejmě opakovat nemůže. Nevadí. Abrams už si nového vybral. A pokud se volba potvrdí, budou filmoví fanoušsci ve všech koutech světa opět výskat radostí.

Abrams si totiž podle všeho jako záporáka druhého dílu představuje Benicia Del Tora. Naposledy jsme ho viděli v docela podařeném Vlkodlakovi (tedy pokud nepočítáme drobné cameo v Somewhere), jinak se ale poslední dobou v moc velkém množství projektů neangažuje. Škoda, v Podfu(c)ku, 21 gramech, nebo v mých oblíbených Únoscích byl výborný a hlavně ve všech zmíněných filmech dokázal, že na záporáka jednoho z nejočekávanějších blockbusterů příštího roku rozhodně má.

Abrams už si s ním dal jednu schůzku, žádné podrobnosti ale ani herci ani novinářům neprozradil - a herce oficiálně nepotvrdil, k čemuž by mělo dojít do konce týdne. Nikdo tedy přesně neví, v jaké roli bychom Del Tora měli potkat, všichni jsme si ale jistí, že pokud bude obsazen, bude to pecka. Nemyslíte?

---

Vytáhni v hospodě: Del Toro si při natáčení Srachu a hnusu v Las Vegas několikrát típnul skutečnou cigaretu o vlastní zápěstí, protože mu to přišlo autentické. Režisér pak scénu vystřihnul. To naštve.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace