Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 43/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystá Emma Stone? Bude Mark Wahlberg pasák? A je drsnější John Travolta nebo Robert De Niro?  

Jason Segel a Reese Witherspoon se objeví v komedii s vše říkajícím názvem Sex Tape. Nicole Kidman hodlá hrát hlavní roli v dramatu The Family Fang, v němž bude své problémy řešit rodina cirkusových artistů. Damien Lewis, Hayley Atwell a Ray Winstone se sejdou ve filmové adaptaci britského krimi seriálu The Sweeney. Bill Murray, Mary Elizabeth Winstead, Charlie Sheen a Patricia Arquette se objeví ve filmu Romana Coppoly A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III, ve kterém se úspěšný grafický designér dostane až na dno po tom, co ho opustí přítelkyně. Gerard Butler, Sam Worthington a Matthew McConaughey budou dabovat hlavní hrdiny v motion capture akčňáku z Iráku Thunder Run. Dax Shepard, Bradley Cooper a Kristen Bell se objeví v akční komedii Outrun, v níž bývalý profesionální řidič a zloděj musí opustit program na ochranu svědků, aby odvezl svou přítelkyni do L. A., kde na ni čeká práce snů.

Orlando Bloom a Kirsten Dunst se připojí ke Clivu Owenovi v dramatu o finančních vazbách mezi cizinci Cities. Robet De Niro a John Travolta si půjdou po krku v americké divočině v thrilleru Killing Season. Eddie Murphy píše komedii o lidech, které unesli mimozemšťani, rád by v ní viděl všechny významné černošské komiky současnosti. V novince Ethan Coen|bratří Coenů Inside Llewyn Davis se objeví i John Goodman. Amanda Seyfried si zahraje pornohvězdu Lindu Lovelace. Steve Carell se objeví v akční komedii Conviction, v níž je zloděj propuštěn z vězení, aby pomohl chytit svého kolegu. Jason Statham hodlá pořádně seřezat londýnské podsvětí v thrilleru Hummingbird. Emma Stone by si měla zahrát v komedii He`s F**king Perfect dívku, která hledá s pomocí sociálních sítí a internetu dokonalé partnery pro své kámošky. A nakonec i pro sebe.

Robert De Niro a Kristen Wiig se sejdou ve filmu The Comedian, který bude režírovat Sean Penn. Martin Campbell by měl natočit filmovou verzi akčního seriálu The Fall Guy, v němž kaskadér pracuje jako lovec lidí. Takashi Shimizu chystá nový thriller s názvem 7500, Amy Smart, Leslie Bibb a Ryan Kwanten se ocitnou v letadle, ve kterém asi straší. Bill Paxton by rád natočil celovečerní verzi seriálu Kung-Fu, ve kterém hrál David Carradine. Oren Peli, tvůrce Paranormal Activity, chystá postapokalyptický thriller odehrávající se po nukleární válce. Taylor Lautner se nejspíš objeví v novince Guse Van Santa. O čem bude a jak se má jmenovat, bohužel nevíme. Guillaume Canet hodlá natočit svůj hollywoodký debut Blood Ties o dvou bratřích, z nichž jeden je policajt a druhý pasák, ve filmu by se měli sejít Mark Wahlberg, Marion Cotillard nebo Zoe Saldana.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace