Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Souboj titánů... 3?


ikona
KarelR
clash of the titanssam worthingtonwrath of the titans
Persea se jen tak nezbavíme. 

Neříkejte, že jste to nečekali. Když vám v závěru otevřený blockbuster vydělá půl miliardy, je skoro povinnost natočit pokračování. Anebo ještě lépe: dvě pokračování! S touhle formulí neoperují jen v Universalu, kde budou brzy slavit desátý díl Rychle a zběsile. Funguje i u Warnerů, kteří touhle dobou finišují sequel Souboje Titánů nazvaný Wrath of the Titans. A nastal tedy ideální čas, pohnout kupředu s trojkou.

Ta zatím nemá název, zelenou ani datum premiéry (logicky se čeká na výdělky druhého dílu). Má ale duo scenáristů, které nepřekvapivě napsalo právě "Hněv". Tihle pánové se jmenují Dan Mazeau a David Leslie Johnson, a ačkoliv za sebou nemají žádné zázračné kariéry (jeden z nich vlastnoručně napsal katastrofální Červenou karkulku!), nemělo by jim vymýšlení obřích monster, do kterých by si mohl Sam Worthington na chvíli odložit meč, činit nějaké zásadní problémy.

Zatímco tedy čekáme na teaser dvojky Titánů (s trochou štěstí by tu mohl být tak do týdne), nejen představitel Persea se modlí, aby 30. března 2012 přišlo do kin minimálně tolik lidí jako v dubnu 2010. Režírující Jonathan Liebesman (Světová invaze) by s trochou štěstí mohl téhle sáze napravit pověst. Moc nadšení ale nebudí jak další 3D konverze (horší než minule to stejně být nemůže...), tak Perseův nový sidekick Agenor v podání Tobyho Kebbella (vzpomínky na Čarodějova učně jsou ještě příliš živé). Právě on by totiž měl mít větší roli ve trojce, v níž by se měla vrátit i většina osazenstva dvojky. Co to znamená? Že i když bude celá trilogie stát za starou bačkoru, doma si ji budete moct přetočit jen scény s Liamem Neesonem. No neberte to!

---

Vytáhni v hospodě: Sam Worthington měl v Souboji Titánů hodně akčních scén a kaskadérských kousků, při kterých z bezpečnostních důvodů nemohl nosit sandály. Film tedy absolvoval teniskách Nike, na nichž měl nakreslené prsty. To je mi ale comeback "sandálových" filmů...

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace