Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hobit: Podívejte se na Frodův comeback


ikona
KarelR
hobitPeter Jacksonthe hobbit
Nové fotky z placu a pár detailů ohledně propojení s Pánem prstenů. 

Tu du dů dů dů dů dů... Naladěni na kratičký návrat do Středozemě? (Líp ta melodie reprodukovat nejde.)

Inu, natáčecí pauza Hobita je za námi. Peter Jackson si znovu sbalil kameru, pár kamarádů a vydal se získávat další záběry do svého pohádkového eposu. V současné době se hlavní štáb filmu pohybuje v blízkosti Dna pytle, ve kterém přebývá dvojice oblíbených půlčíků. A u něhož také vzniklo následujících pár fotek.

Nejspíš jste na nich poznali starého známého... mladého Froda, který bude jedním z propojovacích prvků Hobita s Pánem prstenů. Tohle už jste možná věděli, doteď ale nebylo jasno o tom, jak těsně se dvoudílný film hodlá ke slavné trilogii přiblížit. Budou to roky? Týdny? Hodiny? Podle nejnovějších zpráv je správně to třetí.

Pokud se samozřejmě chcete nechat překvapit a zjistit detaily o filmu až v kině (respektive v trailerech), můžete v tuhle chvíli přestat číst a jen se kochat fotkami. Jestliže vám ale bylo na Frodovi něco povědomého, pojďme k dalšímu odstavci...

... ve kterém vám potvrdím, že má Frodo na sobě to samé oblečení, v němž se objevil na začátku Společenstva prstenu. Čerstvě natočená scéna, jež by se měla objevit hned na začátku Hobita, se totiž odehrává nedlouho před Gandalfovým příjezdem. Frodo v ní bude s Bilbem rozprávět o tom, jestli starý kouzelník dorazí na jeho oslavu. A u té příležitosti přibije na vrátka ceduli s nápisem: "Zákaz vstupu s výjimkou záležitostí týkajících se oslavy."

Tak tak, je to ta samá, kterou známe ze Společenstva. A jakmile bude bezpečně viset před Dnem pytle, Frodo se vydá čekat na Gandalfa. Co bude dál? V tu chvíli můžete běžet domů a pustit si svoji oblíbenou filmovou trilogii. Anebo se v kině s přesunout o šedesát let do minulosti, abyste byli svědky toho, že pán s holí a špičatým kloboukem do Hobitína přeci jen přijede. Jen s trochu jiným byznysem, než je vypátrání a zničení Prstenu moci...

Podle všeho nás tedy u Hobita čeká pěkně nostalgický úvod, po kterém se jeden milovník dvou snídaní vydá na největší dobrodružství svého života. Užijeme si ho sice až za rok, snad nám to roční čekání ale zkrátí nějaký pořádný teaser. Vánoce jsou za dveřmi, Petere!

---

Vytáhni v hospodě: O roli Froda bojoval i Jake Gyllenhaal. Ještě že ji nevyhrál.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace