Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 42/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Bude americký Okrsek 13? Která herečka bude krýt záda Tomu Cruisovi? A jaké je nejnebezpečnější místo pro zloděje?  

Kate Beckinsale, Diane Kruger a Hayley Atwell se poperou o hlavní ženskou roli ve sci-fi novince Toma Cruise Horizons. Josh Holloway ze Ztracených si zahraje v breakdancovém filmu Planet B Boy. Paul Walker by se měl objevit v remaku parkourového akčňáku Okrsek 13. Anne Hathaway hodlá produkovat a hrát hlavní roli v thrilleru ve stylu Tři dny Kondora Puzzler. Gabriel Byrne, Rufus Sewell a Tobey Stephens se sejdou v britské gangsterce All Things to All Men. Eddie Murphy tvrdí, že čtvrtý Policajt v Beverly Hills nebude, mohli bychom se však dočkat seriálu. Ken Jeong z dvojice Pařeb chystá jako producent komedii The Chung Facotr, v níž si hlavní hrdina nechává poradit s milostnými problémy od člověka, s jehož ex by se rád intimněji seznámil.

Karl Urban a Ben Barnes se objeví v thrilleru Overdrive, jenž produkuje Pierre Morel. John Cusack si zahraje vedle Malin Akerman v thrilleru z prostředí agentů CIA The Number Stations, nahradí Ethana Hawka. Jason Sudeikis se objeví vedle Willa Ferrella a Zacha Galifianakise v komedii o prezidentských volbách Dog Fight. Michelle Monaghan si zahraje veteránku z války v Afghánistánu, která se v dramatu Fort Bliss snaží napravit vztah se svým malým synem. Andy Garcia, Eva Longoria a Forest Whitaker se sejdou v thrilleru The Truth, v němž se bude řešit, jestli obří firma může za podivný masakr v Jižní Americe. Eric Bana a Danny Huston by se měli sejít ve filmu s vše říkajícím názvem Elvis & Nixon. Carey Mulligan uvidíme v novince Joel Coen|bratří Coenů Inside Llewyn Davis.

McG by mohl režírovat drama z policejního prostředí Puzzle Palace. John Stockwell chystá film z prostředí Navy SEALS a honu na Bin Ladina Code Name Geronimo. Režisér thrilleru Salt Phillip Noyce chystá drama The Arrangement o manželském páru „běloch - mulatka" a o tom, že ne každý ve společnosti se s takovým párem dokáže vyrovnat. Tvůrce 30 dní dlouhé noci David Slade plánuje adaptaci comicsu Coward, v níž bude zloděj vykrádat sejf přímo na policejní stanici. Joss Whedon oznámil, že pracuje na filmu Much Ado About Nothing, nechce prozradit, o co půjde, jen že to celé bude vycházet ze hry Mnoho povyku pro nic od Shakespeara. Bryan Barber by rád zadaptoval klasický animák o obřím robotovi Gigantor. Ben Stiller se opět chystá na režii, tentokrát si však vyzkouší horor The Mountain, v němž se mladá žena bude muset porvat s vlastní minulostí.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace