Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warneři po Vánocích schovají Pottera


ikona
KarelR
blu-rayharry potterwarner bros.
Brýlatý kouzelník míří do sejfu ke Gringottům. 

Když máte v portfoliu filmovou sérii, po které šílí miliony diváků, co s ní uděláte? Necháte ji válet v poličkách DVD prodejen, aby se na ni prášilo a prodeje postupně upadaly? Kdepak! Přesvědčíte lidi o tom, že si ji musí koupit hned, nebo budou mít smůlu!

Spoustu z vás to asi překvapí, ale studio Warner Bros. se rozhodlo, že všem Blu-rayům a DVDčkám s nápisem "Harry Potter" na přebalu dopřeje poslední Vánoce. Pokud si tedy chcete vystavit na poličku některé z bradavických dobrodružství, musíte si ho koupit nejpozději 29. prosince letošního roku. Pak se totiž všechny nosiče zavřou na tajné místo, které budou střežit draci a mozkomoři, a už tam zůstanou.

Tenhle distribuční tah není ničím novým. Obvykle ho ale provádějí pánové od Disneyho, kteří animované klasiky pravidelně ukládají do tzv. Disneyovského sejfu. Odtamtud pak po x letech vytahují jen speciální edice milovaných klasik, se kterými zřídkakdy neuspějí. Viz blůčkový re-release Lvího krále, který se jen tak mimochodem ocitl v kinech a vydělal tam nějakých 100 milionů dolarů.

Warneři budou kupodivu stahovat i novou osmidiskovou edici všech potterovek a druhou část Relikvií smrti (vychází 11. listopadu), očividně ale vědí, co dělají. Úplně o filmy nepřijdeme, protože budou stále k mání přes různé stahovací služby. A fandové prahnoucí po bonusech, vystřižených scénách a dalších lahůdkách si určitě rádi počkají na nevyhnutelné speciální edice. Přijdou za rok? Nebo za dva? A budou je doprovázet obnovené premiéry všech Potterů ve 3D? To je v tuhle chvíli jen spekulace. Nedá se ale říct, že nějak zásadně nereálná...

---

Vytáhni v hospodě: Daniel Radcliffe prohlásil, že by za 30 let uvítal remake potterovské ságy, ve kterém by si on, Rupert Grint a Emma Watson zahráli bradavické učitele. Warneři už dozajista připravují smlouvy.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace