Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ztracený symbol: Kdo zakončí brownovskou trilogii?


ikona
KarelR
dan brownmark romanekthe lost symboltom hanks
Tom Hanks si už chystá svoji oblíbenou paruku. 

Ale že to trvalo. Když Andělé a démoni vydělali o 300 milionů méně než Šifra mistra Leonarda (a dopadli skoro stejně mizerně), začal nad brownovskou sérií viset velký otazník. Vyplatí se "narnijsky stagnující" značku tlačit dál? Nebo už by to napotřetí nemuselo klapnout? U Sony se k pokračování docela měli. Ron Howard ale prohlásil, že má také jinačí ambice, a šel místo třetího dobrodružství Roberta Langdona raději točit komedii o tom, že Winona Ryder zanáší Kevinu Jamesovi s Channingem Tatumem.

Inu, každý svého štěstí strůjcem. Ztracený symbol, jak se nejnovější brownovka jmenuje, na tom ale vydělal, protože dostal šanci spadnout do nějaké režijně zdatnější náruče. A podle nejnovějších zpráv se u Sony konečně rozhodli, že by měl spoustu peněz na polapení davů vyfasovat zkušený videoklipař Mark Romanek.

Tak tak, režisér vydařeného dramatu Expres foto a iritující citové vydíračky Neopouštěj mě by měl konečně dostat svoji velkou hollywoodskou šanci. Režii posledního Vlkodlaka nakonec přenechal Joeu Johnstonovi, chystaného Wolverina ve finále točí James Mangold... a Romanek se pouští do dalších složitých vyjednávání, která jej snad konečně dovedou k vysokorozpočtovému testu ohněm. Jestli se s pány od Sony shodne na všem potřebném, sbalí si Toma Hankse a vydá se do Washingtonu, kde nejznámější symbolog stříbrného plátna zakopne o další velkou konspiraci. Ne že by se na Ztracený symbol někdo moc těšil. Romanek by ale měl být přinejmenším zárukou toho, že dramatická složka filmu překlene rychlou jízdu auty za doprovodu 160 BPM...

---

Vytáhni v hospodě: Mark Romanek režíroval nejdražší videoklip všech dob. Šlo o pětiminutový Scream a Michael a Janet Jacksonovi za něj utratili 7 milionů dolarů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace