Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 41/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Kdo bude krýt záda Arnoldovi? Je Charlize Theron magor? A umí Aaron Eckhart bubnovat?  

Vedle Steva Carella by se v dramatu o schizofrenikovi a vrahovi Foxcatcher mohl objevit Channing Tatum. Nicolas Cage se objeví v nezávislém thrilleru Black Butterfly, ve kterém se spisovatel seznámí s podivným tulákem a přimotá se tak k hodně ošklivým věcem. V The Last Stand Arnolda Schwarzeneggera uvidíme i Foresta Whitakera, Harryho Dean Stantona nebo Johnny Knoxvilla. Aaron Eckhart si zahraje bubeníka Beach Boys v The Drummer. Liam Hemsworth bude pod vedením Phillipa Noyce stavět stroj času, aby se ještě jednou setkal se svou tragicky zesnulou manželkou v Timeless

Režisér skvělého hororu V moci ďábla Scott Derrickson plánuje další podobný žánrový kousek. Mělo by jít o remake holandského hororu Two Eyes Staring, v němž se devítiletá dívka seznámí s hodně podivnou kamarádkou a jejíž mamka to nemá v hlavě moc v pořádku, v hlavní roli uvidíme Charlize Theron. Britská hororová komedie Útok na věžák dostane sequel, americký remake nebo se promění v televizní seriál. Každopádně se vrátí. Shawn Levy by měl natočit prequel Pinocchia Gepetto, údajně by mělo jít o film ve stylu Velké ryby. Levy se motá i okolo remaku Tajného závodu, studio by ale ráději za kamerou vidělo spíš Guye Ritchieho.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace