Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Od hopíků k pořádnému thrilleru


ikona
st39.6
Reklamní režisér se chystá na svůj celovečerní debut 

Vzpomínáté na senzaci, kterou před lety vyvolala reklama na televizory Sony Bravia? Režisér Nicolai Fuglsig tehdy vypustil čtvrt milionu hopíků do ulic San Francisca a natáčel je ve slow-motionu. Vznikla z toho jedna z nejkrásnějších reklam, co kdy prosvištěla televizními obrazovkami (další soňácké barevné pokusy už nebyly tak rozkošné, i když barvami explodující panelák měl také něco do sebe). Fuglsig se od té doby motal kolem několika celovečerních projektů, hollywoodského debutu se ale zatím nedočkal. To by se mohlo brzy změnit.

Nedávno totiž navštívil Paramount s vlastním nástřelem filmu, který by se měl jmenovat Brass Monkey. O zápletce toho samozřejmě není moc známo, z toho, co se ven dostalo, si ale člověk může hodně rychle udělat obrázek. Mělo by se jednat o real-time thriller, který by se odehrával v Los Angeles během masakru. Takže o adrenalin asi nebude nouze.

Důležitá je ona zmínka o real-time. Filmů, které by se odehrávaly v reálném čase, moc není (i proto tolik svého času bodoval seriál 24) a pro režiséra něco takového může být ohromná výzva - zvlášť pro debutujícího, ačkoliv není pochyb o tom, že je Fuglsig šikovný. Pokud se to ale podaří, mohl by se z "mosazné opice" vyklubat velice zajímavý thriller... takže držme palce.

---

Vytáhni v hospodě: Sony musela nedávno svolat statisíce LCD Bravií z roku 2007 a 2008, protože se některé jejich komponenty tavily a mohly způsobit požár, což se v jedenácti známých případech dokonce stalo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace