Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisérská škatulata


ikona
Mr. Hlad
highlanderjames mangoldmatt reevesvránawolverine
Jak to vypadá s Vránou, Twilight Zone a režisérem druhého Wolverina?  

Pokračování sólovky největšího x-menovského drsňáka Wolverina bude točit James Mangold, což víme už nějakou dobu. Teď však tenhle režisérský všeuměl oznámil, že se chystá zasednout za kameru i u remaku islandského detektivního dramatu City State. O osud dlouho odkládané comicsovky se však bát nemusíme, protože Mangoldův projekt bude produkovat Hugh Jackman a ten by nejspíš svého režiséra nenechal jen tak utéct. Příběh o gangsterovi s nemocným srdcem, policistce v násilném světě, po pomstě toužícím mechanikovi, zkorumpovaných úřadech a boji o to, kdo ovládne trh s drogami, se bude natáčet hned po Wolverinovi.

Horší to je s remakem Vrány. Film, po němž prakticky nikdo z fanoušků netouží, to nemá snadné. Nejdřív napsal scénář Nick Cave a režírovat měl tvůrce prvního Bladea Stephen Norrington. Oba byli však velmi brzy odejiti a na jejich místo nastoupil tvůrce 28 týdnů poté Juan Carlos Fresnadillo. A tomu už teď také došly nervy a po všech těch změnách na hereckých postech (Mark Wahlberg, Bradley Cooper...) a žalobách se s Vránou rozloučil a nejspíš se vrátí k remaku Highlandera.

Režiséra naopak získala filmová verze kultovního seriálu The Twilight Zone. V MZ Live jsme mluvili o tom, že studio chtělo získat Michaela Baye, Alfonso Cuaróna, Rupperta Wyatta nebo třeba Christophera Nolana. Nakonec však celému projektu bude šéfovat tvůrce Monstra a remaku neobvyklého upírského hororu Let Me In Matt Reeves. Určitě Warnery vyšel levněji a hlavně měl na rozdíl od zmíněných pánů čas. Na první pohled je to možná trošku horší než to, co si studio představovalo, o Reevesově talentu však rozhodně nepochybujeme. Kamery by se měly rozjet v létě.

---

Vytáhni v hospodě: Ještě než se z Matta Reevese stal uznávaný a originální režisér, pohyboval se v hodně nebezpečných vodách. Napsal mimo jiné scénář k Přepadení 2: Temné území. Dnes o tom nejspíš moc nemluví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace