Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Smrtonosná past 5 má název!


ikona
Mr. Hlad
bruce willisdie hard
Jak se bude jmenovat pátá Smrtonosná past? A co nového o ní víme?  

Smrtonosná past 5 dostala jméno. Asi by bylo dost divné, kdyby do kin vyrazila s takhle vysokou číslovkou, lidi by si pak mohli myslet, že jde o nějakou levnou hororovou sérii, které se v opilosti upsal Bruce Willis. Každopádně návrat Johna McClanea vyhlížejte pod názvem A Good Day to Die Hard, což zní docela dobře. A vyhlížejte ho konkrétně 14. února roku 2013. Bruce Willis se tak vyhne přeplněnému létu a udělá nám radost na přelomu zimy a jara. Natáčení filmu by mělo začít hned na začátku příštího roku a za kamerou bude sedět John Moore, což už chvilku víme a radost z toho nemáme. Moore sice umí natočit dobré akční scény, ale nikdy zatím nezvládl odvyprávět zábavný příběh a ke své práci potřebuje dobrý scénář.

Což je něco, co Skip Woods obvykle nepíše. Tenhle chlapík má za sebou A-Team, X-Men Origins: Wolverine nebo Hitmana a to se vší úctou nejsou úplně chytré filmy, ale uvidíme. Každopádně tvůrci se malinko rozkecali o zápletce, v níž by měl John McClane zachraňovat svého syna z ruského vězení, samozřejmě se u toho ti dva přimotají k nějakému mnohem zásadnějšímu zločinu a k teroristům, kteří jsou nebezpeční pro celý svět. Kdo si mladého McClanea zahraje, zatím nikdo neví, avšak nejspíš se to dozvíme už brzy, když se mají kamery spustit už v lednu. Mary Elizabeth Winstead údajně neočekává, že by ji tvůrci chtěli po čtyřce i v pátém díle, to už by těch McClaneů bylo asi fakt moc. No a pokud pořád nemůžete překousnout fakt, že čtvrtý díl vyměkl a muselo se v něm mluvit slušně, tak vás snad potěší, že zatím nepadlo rozhodnutí, jestli bude A Good Day to Die Hard mít PG-13 nebo drsnější eRko. Moc velcí optimisti co se krve a nadávání týče bychom raději nebyli.

--- 

Vytáhni v hospodě: Scénář k první Smrtonosné pasti vznikl ze zbytků scénáře k pokračování Commanda a počítalo se i s návratem Arnolda Schwarzeneggera. Těžko si představit, jak by se vešel do těch úzkých trubek, kterými se plazil Willis.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace