Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Tintin válí: Virtuální kamera jede na plný pecky!

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek

terminator007

Věz, že v kině to vypadá MNOHEM lépe a realističtěji... Ale jestli jsi rozhodnut, tak s tím nic nenadělám 8)
217149
Věz, že v kině to vypadá MNOHEM lépe a realističtěji... Ale jestli jsi rozhodnut, tak s tím nic nenadělám *8)*
terminator007
0 0
reagovat
Ne, ne a ne. Proste toto neni mj salek kavy! Tintina vynechavam, stejne jako War Horse aneb Stevene, zkus to priste znovu a prosim lepe! 8)
217145
Ne, ne a ne. Proste toto neni mj salek kavy! Tintina vynechavam, stejne jako War Horse aneb Stevene, zkus to priste znovu a prosim lepe! *8)*
0 0
reagovat
Vypadá to ještě líp, než jsem čekal. Frost a Pegg se evidentně hledaly celý život, a role Archibalda Haddocka, v podání Serkise, je mi sympatičtější než v komiksu ( Když jsem byl malý, tak mi ta jeho postava byla nesympatická ). Je zvláštní že Serkis má tolik charismatu, že ho člověk cítí, i když ho plně nevidí. ( Stejně jako např. ve hře Enslaved, kde minimálně půlka kvalit hry, stála na něm. ) Navíc dvě zralá jména, na postu režiséra, jsou zárukou, že Tintin nebude blábol. Technická stránka věci je fantastická! :)
215419
Vypadá to ještě líp, než jsem čekal. Frost a Pegg se evidentně hledaly celý život, a role Archibalda Haddocka, v podání Serkise, je mi sympatičtější než v komiksu ( Když jsem byl malý, tak mi ta jeho postava byla nesympatická ). Je zvláštní že Serkis má tolik charismatu, že ho člověk cítí, i když ho plně nevidí. ( Stejně jako např. ve hře Enslaved, kde minimálně půlka kvalit hry, stála na něm. ) Navíc dvě zralá jména, na postu režiséra, jsou zárukou, že Tintin nebude blábol. Technická stránka věci je fantastická! *:)*
0 0
reagovat

kyller

Mě to zase tolik nepřekvapuje, přijde mi, že pár takových scén se dalo čekat. :) A dokud to bude jen milé, a ne přehnaně rádoby roztomiloučké, je to fajn.
215372
Mě to zase tolik nepřekvapuje, přijde mi, že pár takových scén se dalo čekat. *:)* A dokud to bude jen milé, a ne přehnaně rádoby roztomiloučké, je to fajn.
kyller
0 0
reagovat
Zrovna tento klip vyzerá ako nejaká klasická rozprávka v 3D. Tým nehovorím, že to je zle, ale po traileroch ma to prekvapilo.
215342
Zrovna tento klip vyzerá ako nejaká klasická rozprávka v 3D. Tým nehovorím, že to je zle, ale po traileroch ma to prekvapilo.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se