Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Carrell a Carrey v kouzelnickém souboji


ikona
st39.6
Dva slavní baviči jako kouzelničtí rivalové. 

O komedii Burt Wonderstone už se mluví docela dlouho, v květnu totiž přišla o režiséra (původně měl za filmem stát Charles McDougall), kterého během června nahrazoval televizní tvůrce Don Scardino. Vyprávět bude o lasvegasském kouzelníkovi, který se těšil ohromné slávě, protože byl naprostou špičkou v oboru. Jenže pak přišel někdo mladší, atraktivnější a samozřejmě šikovnější, kouzelníka svrhnul z trůnu a náš hrdina tak absolutně ztratil chuť znovu kouzlit. Teď jí bude muset znovu nabýt.

I obsazení hlavní role už je známo docela dlouho - iluzionistické triky by měl na pódiu předvádět Steve Carrell. Doteď ale nikdo netušil, kdo by se měl zhostit druhé klíčové role, tedy onoho mladíka, který převezme pomyslné žezlo a stane se kouzelnickou hvězdou. V Hollywoodu už mají jasno: měl by jím být Jim Carrey.

Carrey samozřejmě žádný mladík není (narodil se ve stejný rok jako Carrell), nikdo se ale vedle Carrella nehodí víc a hlavně si těžko představit nějakého mladšího herce, který by Stevea přehrál. To dost dobře nejde. Zato Carrey, to je trochu jiná písnička. Oba herce už jsme jednou v rivalském souboji vidět mohli - stáli proti sobě v Božském Bruceovi. Víme tedy, že by tahle spolupráce měla fungovat na výbornou.

---

Vytáhni v hospodě: Jim Carrey asi nebude největším fanouškem Johnnyho Deppa. Původně byl totiž adeptem na hlavní roli v Karlíkovi a továrně na čokoládu i v Pirátech z Karibiku. Zkuste si ho představit jako Kapitána Sparrowa ...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace